Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV Hier kun je de beide ventielen voor aan de trekker zien.. Foto is geplaatst door marceldeutz op 17-02-2021 om 21:16:15, met 19 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV

marceldeutz
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV Hier kun je de beide ventielen voor aan de trekker zien.

Reacties

PieterA
Je kunt nu dan toch nog 1 flipper er bij om dan voor en achter apart te kunnen bedienen? (Waar je nu voor en achter met 1 flipper bediend)?
marceldeutz
Bij mijn weten kan er geen ventiel meer bij onder de trekker, maar weet het ook niet zeker. Flipper nummer 7 kan wel in de armleuning.
PieterA
@marceldeutz Ik weet niet precies hoe het werkt. Wij hebben sinds kort een gebruikte ttv 6190 ook met 6 ventielen. Ik heb alleen maar fronthef en 1 dubbelwerkend ventiel naar voren en vanachter 4 dw-ventelen ik ben van gedachte dat ik nog 1 dw-ventiel aan de voorzijde bij zou moeten kunnen leggen.
marceldeutz
@PieterA Je kunt bij mijn eerdere foto zien dat ik achter ventiel bij heb geplaatst omdat daar vulplaat tussen zat. dus achter 5 en 1 voor. Misschien kan dat bij een 190 ook wel.
PieterA
@marceldeutz Ik vermoed van wel
marceldeutz
@PieterA De tussen plaat is 4 cm dik. Die weg ventiel erin. Als er geen blindplaat zit dan kan het denk ik niet op die manier. Bij het achter wiel zitten de anders ventielen.
marceldeutz
De extra ventielen voor en achter zitten aan elkaar, ik kan dus vooraan de trekker verbindings slangen koppelen zodat ik achter 6 dubbelwerkende beschikbaar heb. Ik kan de verbindings slangen ook achter koppelen zodat ik voor twee dubbelwerkende ventielen beschikbaar heb.
PieterA
@marceldeutz Dat snap ik
+2
fan van trekkers
Sauter front pto💪👌
+1
marceldeutz
@fan van trekkers Af fabriek staat op het type plaatje sdf groep en op de hefas en aftakas staat sauter!
+1
casejxu
@marceldeutz Klopt. Behalve in de gegoten hefas
+1
marceldeutz
@casejxu Die bedoel ik ook.
casejxu
@marceldeutz sorry niet goed gelezen
fan van trekkers
@marceldeutz onze dealer besteld de nhs zonder fronthef en pto en gooien er een sauter hef en pto op. Die zijn een stuk beter. De new hollands met frontaftakas vanuit fabriek zijn echt troep, ieder jaar de assen aan flarden
marceldeutz
@fan van trekkers Dat is natuurlijk hele goede reden om ook voor sauter te kiezen. Bij deutz is het zo dat als je af fabriek fronthef het kan dat positie gestuurd zijn net als de achterhef en dus ook daal snelheid en hefhoogte begrenzer. Achteraf op bouwen kan dat niet.
fan van trekkers
@marceldeutz nee klopt precies. Ik heb de instellingen wel in het scherm staan maar de uitvoering werkt niet 🙈, voor die keer maaien maakt het niets uit haha
+1
marceldeutz
@fan van trekkers Met frontschuif werkt positie fronthef wel heel stuk prettiger. Met maaien maakt het niet veel uit want opheffen gaat niet met hef maar met aparte cilinder op de maaier.
T6020 power
@fan van trekkers Onze dealer doet vaak geïntergreerde hef zonder pto en zuidberg erin.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!