Foto van een Strautmann Giga Vitesse CF8-3601Met mooie dikke schoenen. Foto is geplaatst door draaipiet op 18-02-2021 om 20:28:56, met 11 reacties.

Strautmann Giga Vitesse

draaipiet
Foto van een Strautmann Giga Vitesse CF8-3601
Met mooie dikke schoenen

Reacties

+2
wim-same
Niet alleen mooie dikke schoenen, het is sowieso een mooie wagen, met capaciteit.
+1
draaipiet
@wim-same ja dan zat ik vroeger te tobben met een Hagedorn LD
+1
wim-same
@draaipiet Dat was geen tobben, dat was ervaring opdoen. Ik ook hoor met een Fristein, en later met een Welger EL 71, en daarna met een Landsberg. Dat was toen al een enorme verbetering. Landsberg is overgenomen door Pöttinger.

(klik om te vergroten)

Same Atlanta 45 met een Fristein opraapwagen.
+1
draaipiet
@wim-same Ja tobben moet je ook niet letterlijk nemen. Je dee toen inderdaad ervaring op, en iedereen wist niet beter. Ook toen nam je voor die tijd veel mee en was je snel terug. Iedere stap in de verbetering wend weer snel en word al weer snel als normaal of standaard gezien.
+1
wim-same
@draaipiet Ja, één jaar hiervoor moesten wij de hele hooibouw nog met de hand opsteken. ha ha Dus een enorme verbetering.
+1
draaipiet
@wim-same Daar ben ik misschien iets te laat voor geboren haha 🤣
+2
arnold-arentze
@draaipiet Die hadden wij thuis ook. Met de 104 ervoor was het voor mij wel genieten op m’n 16e. En als je door de loonwerker bij de buurman voorbijgereden werd, voelde je wel een tobbert soms😂
+2
Albert Peters
In de 3e of 4e klas van de landbouwschool werd er de Lely Degentreiter als zelf ladende en zelf lossende wagen bekend
Met de leraren werd daar over gepraat als de toekomst
+1
Inter-844s
Vind die nieuwe CFS wagens echt super werken en er ook prachtig uitzien, 800/45R26.5 eronder?
+1
draaipiet
@Inter-844s Geen idee wat voor maat het is. Ik heb hem onderweg gespot, en ik weet niet of ik hem ooit nog een keer ziet..👓

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Giga Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!