Mijn nieuwe aanwinst! Deze komt uit een overname en stond al sinds november bij mijn werkgever. Ik wou eerst de achterliggende “loods” afhebben alvorens nog een machine bij te kopen. De hakselaar

Farmtrac onbekend

380 foto's van @inspecteurfendt

inspecteurfendt
Mijn nieuwe aanwinst! Deze komt uit een overname en stond al sinds november bij mijn werkgever. Ik wou eerst de achterliggende “loods” afhebben alvorens nog een machine bij te kopen. De hakselaar zal hobbymatig gebruikt worden ter vervanging van de Vandaele die ik van mijn werkgever leende.

Reacties

erik9831
Al met een groter model gewerkt gehad, zijn heel goede machines.
+1
inspecteurfendt
@erik9831 had hem gisteren op mijn werk even getest en het verbaasde mij wat hij kon slikken. Is natuurlijk niet te vergelijken met de Vandaele met invoerrollen en no stress maar voor thuis hoeft dat allemaal niet. Alleen jammer dat de snippers op de grond vallen
Fendt926Driver
@inspecteurfendt daar is toch wel wat op uit te denken dat ze niet meer op de grond vallen??
Fendt926Driver
@inspecteurfendt neem een net transportbakje.
Zet daar de snipperaar in.
Rij ermee naar een klus koppel het bakje met snipperaar erin af en koppel de trekker aan de andere kant aan de snipperaar.
En je snippert direct in de bak...
inspecteurfendt
@Fendt926Driver de grondbak gaat wat snel vol zijn. Denk best op een hoop snipperen en vervolgens opscheppen met de grondbak moest dat nodig zijn.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @inspecteurfendt:
de grondbak gaat wat snel vol zijn

Denken in oplossingen..
Iets grotere transportbak kopen.
Klep achter de transportbak maken
En 2 of 3 keer leegrijden gaat sneller dan hetzelfde in 5 halve bakjes opscheppen en wegrijden.
+1
maikwolsink
Mooie machine,veel succes er mee.

Alleen deze machine is niet orgineel in een 3 punt volgens mij
Dit lijkt mij een omgebouwde van een 2 wielige trekker
erik9831
inspecteurfendt
@maikwolsink waar de 3 puntsbok aan de hakselaar gekoppeld wordt dmv 4 M8 boutjes waren de lassen beginnen scheuren. Hoe langer ik reed, hoe verder hij achterover begon te leunen dus snel een spanbandje rond gedaan en de weg verder gezet. Heb uiteindelijk de koppeling ertussenuit gehaald en een koker ingeschoven en vastgelast, vandaar de grijze primer. Aan een motoculteur komen er niet zoveel krachten op als aan een tractor die aan 25 kmh rijdt.
+1
Husqvarna
Zo'n soort machine heb ik ook nog gehad, was alleen van een Nederlands merk; CF.
+1
Saeghershof
Veel succes ermee!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmtrac onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!