Foto van een Deutz-Fahr die het zelfs op tripple lucht niet redde om boven te blijven. Wij waren hier in het Diemer bos bij Amsterdam bezig met riet en wilgen afzetten... Toch wel rare grond dat veen.

Deutz-Fahr Agrokid

radium45
Foto van een Deutz-Fahr die het zelfs op tripple lucht niet redde om boven te blijven. Wij waren hier in het Diemer bos bij Amsterdam bezig met riet en wilgen afzetten... Toch wel rare grond dat veen. De brug op de achtergrond is een dubbele spoorbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Indrukwekkende schepen komen daardoor heen varen.

Reacties

+2
yoohan
Ja dat is daar gewoon dik water zo te zien.
Als je geen veen gewend bent is het inderdaad raar spul. De zandlaag zit vaak iets dieper als in het oosten 😁

Deutz is een agrokid trouwens.
+1
joop-same
@yoohan Gewoon een SAME Solaris in het groen.
+1
Fendt926Driver
Ja wie dat veen ooit heeft uitgedacht.
Heeft nog nooit op zandgrond gereden...
Daar stuift het al weer
+2
yoohan
@Fendt926Driver
Haha ja dat vind ik het mooie als ik bij jou in de buurt op percelen moet wezen, dat ik gewoon met mijn personenauto het land in kan in het seizoen 😀
Hoef ik hier thuis niet te doen, wordt een eenmalige rit dan.
+2
radium45
@Fendt926Driver Ik heb hier ook zowaar het idee dat de grond die onder de sneeuw wegkomt alweer aan het opdrogen is. Sommige percelen kijk je alweer grijs over ipv zwart.
+3
RVM
@radium45 afwisselend werk heb je
+2
bob de bouwer
De trekker is nu wel toe aan een wasbeurt
+3
draaipiet
In veen is best goed te werken, maar er zijn grenzen. Het kan best wel weer snel drogen, maar als het nat is moet je er niet op willen. Je moet je werk met het weerbericht plannen. (Je had het beter vorige week kunnen doen(weertechnisch )). Het resultaat is voor tractorfan wel weer een mooi plaatje 😉
+1
radium45
@draaipiet Dit is in opdracht van SBB. En die heren bepalen de agenda.
+2
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @radium45:
Dit is in opdracht van SBB. En die heren bepalen de agenda.

Tuig van de richel.

Wij boeren kunnen doen wat we willen, maar dat soort (TBO's) werkt in het geniep achter de schermen, en ongemerkt pikken ze de landbouwgrond in, stukje bij beetje.
Enigste die dit door heeft schijnt Staf te zijn.
draaipiet
@radium45 En dan zijn dit de gevolgen, helaas
+2
MaxxuM4ever
Het is zeker raar spul. Kuilplaten en zelfs plantenbakken aan je huis moet je onderheien anders zakt het alle kanten op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrokid ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!