Foto van een Ford 5000. Foto is geplaatst door Henkkouters op 20-02-2021 om 20:08:14, met 17 reacties.

Ford 5000

Henkkouters
Foto van een Ford 5000

Reacties

+3
draaipiet
Mooi origineel met beste bandjes
+3
Hannesman
Poah, machtige 5000
+3
bob de bouwer
Hele mooie Ford
+2
a3vandiejen
Schitterend.
+2
wim-same
Maar ook een mooie balen wagen, zo'n wipkar.
+1
draaipiet
@wim-same Ja die wipkar ziet er ook wel solide uit
+2
wim-same
@draaipiet Ik heb zo'n zelfde wipkar gehad. Dacht hem te gaan gebruiken om hobby trekkers mee te vervoeren achter mijn vrachtwagen. Maar er moest nog een trekhaak aan mijn vrachtwagen gemaakt worden. Ik ben me rot geschrokken van de prijs om dit op kenteken te krijgen, veel meer dan de wipkar had gekost, dus heb ik de wipkar maar weer verkocht.
draaipiet
@wim-same Ja en dan kom je waarschijnlijk ook met je verzekering en wegenbelasting anders uit, en met de APK kom je hem ook iedere keer weer tegen.
+1
wim-same
@draaipiet Verzekering en wegenbelasting weet ik niet eens, zo ver was ik nog niet. Ik denk dat dat wel mee valt. wegenbelasting voor vrachtwagens is niet hoog. Eurovignet wel, maar ik denk dat een aanhanger dan mee gerekend word. APK wel, dat komt ook ieder jaar terug.
+1
draaipiet
@wim-same Bij een eurovignet moet je de aantal assen opgeven, ook de opgetrokken assen.
Bij de vrachtwagendealer zie ik regelmatig dat ze bij een nieuwe of gebruikte vrachtwagen de trekhaak aan het demonteren zijn. Bij navraag zeggen ze dat het scheelt in wegenbelasting en verzekering en dat het herkeuren en arbeid goedkoper is. Liegen zij dan lieg ik bij deze ook
+2
wim-same
@draaipiet Ik wil de boel niet bedonderen, en er bij een controle problemen mee krijgen. Maar als het niet betaalbaar is, dan maar niet. Vind het wel jammer. Volgende vrachtwagen met vangmuil kopen. ha ha Ben je overal vanaf.
+2
WO 562 Driver
@wim-same zonder vangmuil is de belasting voor een vrachtwagen €80 in de drie maand. Met vangmuil eraan kom je volgens mij op €260 in het kwartaal. En eurovignet ben je nodig als je zwaarder dan 12 ton bent en op de grote weg wilt.
+1
wim-same
@WO 562 Driver zwaarder dan 12 ton ben ik sowieso. 19 ton totaalgewicht.
+1
wim-same
@draaipiet Je moet inderdaad het aantal assen, het tonnage en de Euronorm opgeven.
+2
fordsonpowernuf
Prachtige tractor 👍🏻👍🏻
+2
Grondkar
Mooi hoor. 👌👌🙋‍♂️

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!