Foto van een John Deere 6510, tank maar weer voor de dag gehaald en de eerste kuubs voor 2021 er op gereden

John Deere 6510

Foto van een John Deere 6510, tank maar weer voor de dag gehaald en de eerste kuubs voor 2021 er op gereden

Reacties

wim-same
@Ruben-Wind Mag dat zonder bemester ?
Pieter Buren
@wim-same in Duitsland wel.
+1
Ruben-Wind
@wim-same ja tot 2025 dan haal ik de tobroco weer tevoor schijn
+1
Pieter Buren
@Ruben-Wind Ik heb de tobroco een paar weken terug naar het oud ijzer gebracht. Kunt die dingen toch niet meer kwijt hier en woon ook een aardig stuk van de grens.
arjanvw
Bij jou is het droger dan hier...
Ruben-Wind
@arjanvw het is nog niet overal zo, bij de inrit smeerde het ook nog een beetje. Maar de put zat vol en in de basin was ook niet veel ruimte meer.
arjanvw
@Ruben-Wind ja dan moet je wat. Je hebt in elk geval niet het gewicht van de bemester. Gaat het bemester beter met de JD dan de 711?
+1
Ruben-Wind
@arjanvw klopt en mooi druk op de trekker zo. Maakt opzich niet uit welke trekker er voor staat, maar deze kunnen dubbele banden aan en heeft minder uur. Met de 711 hangt de tank wel wat meer achter over.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!