Steunen voor wielkeg monteren. Helaas niet alles meer leverbaar dus de onderste twee steunen zullen na gemaakt moeten worden.

Fendt 108 LS

Steunen voor wielkeg monteren. Helaas niet alles meer leverbaar dus de onderste twee steunen zullen na gemaakt moeten worden.

Reacties

schluterman
Niet volgens mij wel en anders eBay.de in de gaten houden bij unimog en mb trac. Bij mijn schlüter super 850v zit hij er standaard bij en ik heb er in nordhorn op de onderdelen beurs verschillende zien liggen compleet nieuw.
joey-bertram
@schluterman bij abemec konden ze er niet meer aan komen helaas. Bedankt voor de tip!
Fendt926Driver
@joey-bertram welke ondersteunen??
Deze wielkeg hangt boven aan een strip en onderaan zit er door dat gat een M10? Bout met vleugelmoer.
joey-bertram
@Fendt926Driver zit aan een kant een hoekje wat hem tegen houdt van opzij kantelen. En aan de onderkant een "klauw" die hem vast klemt. (Foto is van een s maar dit is bij ls hetzelfde)

(klik om te vergroten)

RobVolvo
Als ze gelijk zijn aan die van de 600 serie kan je ze nog wel krijgen. Heb voor 2 week terug alles nog nieuw binnen gekregen. Anders even op Ebay kleinanzeigen naar gebruikt zoeken, zijn wel te krijgen. 😉
schluterman
@RobVolvo dat zal wel universeel zijn bij schlüter zitten er dezelfde op. En bij mb-trac en unimog heb ik ze er ook op zien zitten
RobVolvo
@schluterman De keg op zich is wel universeel denk ik, de blikjes weet ik niet. Maar zou heel goed kunnen ja.. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!