Ga wat nattere kuil voeren dus de gewichten maar eens opgezocht. Foto is geplaatst door zettelmeyer op 24-02-2021 om 17:44:03, met 10 reacties.

Valtra N143

zettelmeyer
Ga wat nattere kuil voeren dus de gewichten maar eens opgezocht

Reacties

+1
Pieter Buren
Jij ook al?😜

(klik om te vergroten)

+1
arjanvw
Hoeveel kg zijn deze ringen? Helpt zeker als er gewicht inhangt. Toen wij nog met de trekker voerde, hadden we altijd 1000kg achterin.
+1
zettelmeyer
@arjanvw deze ringen wegen 120 kilo per stuk. @fendt308-driver heb liefste niks achter in hangen. Gebruik deze trekker veel voor klusjes en dan kan je hem zo pakken. Gewicht is ook niet echt nodig maar is nu net wat stabieler en er moete nog wat vrachtauto's vaste mest gelade worden en stro gelost. Met dat werk is stabiliteit wel welkom
J asper
@zettelmeyer Dat gewicht is ja maar een paar tellen werk om eraf te halen?
+1
fendt308-driver
Waarom hang je er niet altijd gewicht in? Ontzie je de vooras ook weer iets
+1
FolkertMF
Oude rollen van een brok pers denk?
draaipiet
@FolkertMF Denk ik ook
zettelmeyer
@FolkertMF bijna goed, zijn de rollen van de pulppers uit de bietenfabriek
+1
BEboer
Int voorjaar ook geen contragewicht maar heb de indruk dat de voorbanden sneller wegvreten. Hier nagenoeg altijd blok eraan zeker sinds we een reservetractor (van 42jaar oud) hebben 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N143 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!