Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 vanmiddag een begin gemaakt met bemesten op grasland waar straks de suikerbieten komen te staan. Eerste 200 kuub er vanmiddag door gejaagd💪

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 vanmiddag een begin gemaakt met bemesten op grasland waar straks de suikerbieten komen te staan. Eerste 200 kuub er vanmiddag door gejaagd💪

Reacties

Baltus_steyr
10 kuubs tank? Heb je goed doorgereden in een middag tijd!!
@Baltus_steyr klopt ja, 10 kuubs tank, perceel aan de andere kant van de weg.
Ritchie
Is dat muur wat daar staat?
@Ritchie klopt, deze weide hebben we afgelopen jaar opgegeven met beregenen omdat we hem toch om zouden ploegen, dus nu is het een grote vuile bende.
marceldeutz
Mooi span. Makkelijk een zuigarm, ik zou nooit meer anders willen.
@marceldeutz klopt, zuigarm, turbovuller, computer die de afgifte regelt, echt van alle gemakken voorzien. Zit zelfs een aangedreven as onder omdat die in Limburg geleverd is.
marceldeutz
@Deutz-Fahr-Rijder Zoals het nu gaat daar gebruik je denk ik de aandrijving niet van die achteras, of toch wel?
@marceldeutz nee de as gebruiken we nooit, met de 2wd dx 85 was het in het begin wel eens makkelijk om uit een gat te komen schijnbaar...
roscho
Quote Reactie van @Deutz-Fahr-Rijder:
makkelijk om uit een gat te komen

Zo is die aandrijving ook bedoeld, denk ik. Het lijkt me dat de wielen nooit precies even snel aandrijven als de wielen van de trekker. Daarmee zou je dus wielslip krijgen en daarmee de grasmat stuk trekken.
Met een trappeloze bak zou je dat nog enigszins kunnen voorkomen door de trekker precies even snel te laten lopen als de kar.
+1
@roscho toen die tank in 1994 in Zuid-Limburg geleverd is stond er een 200 pk JD voor die de aandrijving continue nodig had om boven te komen in de bergen. Sinds deze vario er is (2009) is de aandrijving los gegooid, waarom precies weet ik niet, de as draait nog wel mee, omdat de computer de snelheid via de aandrijfas meet.
+1
@Deutz-Fahr-Rijder de Limburger vond het wel heel bijzonder dat wij met een 85 pk 2wd trekkertje aan die tank gingen rijden terwijl hij 200 pk stil legde aan de tank.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!