Foto van een New Holland T 6.180 met multiwheel(nog nooit van dit merk gehoord maar het staat erop)tank met vgm een bomech bemester

New Holland T 6.180

Juri-johndeere
Foto van een New Holland T 6.180 met multiwheel(nog nooit van dit merk gehoord maar het staat erop)tank met vgm een bomech bemester

Reacties

Juri-johndeere
Kijk ook ff bij de foto van @Justin.JOHNDEERE
Baltus_steyr
@Juri-johndeere is dat geen slootsmid bemester wat er achter hangt?
+1
CaseCS130
Meinderts Wergea verkocht deze onder eigen naam maar ze werden gemaakt door Theo Tel in leek. Nu zit Tamminga machines daar die deze tanken nog steeds wel kan bouwen.
arjanvw
@CaseCS130 klopt idd!! Ik heb jaren met zo'n tank gewerkt bij een melkveebedrijf waar ik werkte. Compacte tank voor 14m3. Wel de tank 2x lek gehad omdat die begon te scheuren.
+1
CaseCS130
@arjanvw Ze konden verschrikkelijk scherp met die tanks. Bekende van mij heeft een normale enkelas, die kostte toen nieuw waar je nauwelijks een gebruikte voor kan kopen. As was wel wat te licht en is vrij snel vervangen voor een zwaardere, maar verder prima ding.
Tamminga heeft later samen met loonbedrijf hier vlakbij een ander model multiwheel gebouwd, deze is veel langer gebouwd met de wielen verder naar achteren. Die tank loopt ook wel heel mooi.
dx11
Quote Reactie van @CaseCS130:
Theo Tel in leek

Die boef plakte Veenhuis stickers op zijn tanks.heeft hem nog wat gedonder opgeleverd toch?
CaseCS130
@dx11 Dat verhaal ken ik niet, daar maak je geen vrienden mee.
+1
case 745 xl
@CaseCS130 de eerste grond kiepers die Theo tel bouwde knikten ook al als ze grond zagen. Later waren ze wel goed.
langeslagdiesel
@case 745 xl Telstar was toen de roepnaam.
Steyr.frl
Jan Krol Grootegast verkocht ze ook onder eigen naam
KlaasM
Grote tank ook! 16m3??
Juri-johndeere
@KlaasM Srry kzou tnie weten. Ben helaas nog niet uitgenoeg om zelf zo'n combi te kopen en te rijden😪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!