De Massey Ferguson 2725 is ook weer aan het werk gezet voor de mestpomp. Meteen een goede test voor de isolatie die hier en daar aangebracht is, dashboard wordt nu niet meer warm. Alleen wat lekkages

Massey Ferguson 2725

Arie_MF
De Massey Ferguson 2725 is ook weer aan het werk gezet voor de mestpomp. Meteen een goede test voor de isolatie die hier en daar aangebracht is, dashboard wordt nu niet meer warm. Alleen wat lekkages waar wat aan gedaan moet worden.

Reacties

+5
wim-same
@Arie_MF Juist door deze oldtimers te laten werken kan je alle gebreken en lekkages opsporen. dat geld ook voor het restaureren. Zo mogelijke eerst er mee werken, en daarna pas restaureren.
+2
kramer
Hoog en droog op De Donk.
wim-same
@kramer Ha ha, is dit op Den Donk dan ? Dat is een zand heuvel, volgens de boeken van Ooms.
+1
kramer
@wim-same Dat klopt helemaal.
wim-same
@kramer @Arie_MF dan zat je met een watersnood heel goed op den donk.
manus
Mooi man...
Gewoon werken is niks mis mee
+1
wim-same
@manus Dat is gewoon goed voor een trekker.
+2
hooidonk
Pfoe, mooi hoor!

Blijft een stoer model! 💪🏽
valmet6400power
Kost het nog een beetje vermogen dit dan?
En hoe werkt dit, je moet toch aan de ene kant zuigen en dan aan de andere kant persen? Of pers je en trekt hij daardoor uiteindelijk de mest ook naar binnen via de andere kant?
+1
Arie_MF
@valmet6400power de trekker heeft al z'n vermogen(145 pk of wat daar van over is) wel nodig, mestpomp aandrijven op de aftakas en de waterpomp op de hydrauliek. De kelder staat naast de tank, dus er is lange tijd aanvoerdruk, en zoniet dan de tank volzuigen met de vacuumpomp, dan de mestpomp aan en als het op gang is dan blijft hij het zelf aanzuigen.
valmet6400power
@Arie_MF
Dan kan hij dus lekker aan het werk! Is de 145 toereikend voor dit systeem? Of hoeven jullie niet mensen te evenaren die 240 pk voor de pomp hebben staan? 😄
+1
Arie_MF
@valmet6400power de trekker kan het hebben, met een sterkere zou je misschien op de 1000 rpm aftakas kunnen gaan draaien. En we hoeven inderdaad niet de loonwerkers te evenaren, doen nu 120 kuub per uur op de verste percelen.
+2
Valtrapowerr
Jullie ook zelf sleepslangen? De andere op de Donk heeft ook een eigen sleepslang aangeschaft zag ik
+1
Arie_MF
Valtrapowerr
@Arie_MF Deden jullie dat al langer of ook nu mee begonnen?
+1
Arie_MF
@Valtrapowerr doen het nu een aantal jaar zo.
Valtrapowerr
@Arie_MF Mooi systeem als je grote huiskavel heb!
+4
Towaberg
Was voor zijn tijd een dikke trekker en ik vind het nog steeds een dikke trekker!👌
+1
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2725 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!