Same Minitauro 50 opknappen en uitlijnen neus. Geplaatst door Dick van Driel op 26-02-2021 om 15:44:58, met 11 reacties.

Same Minitauro 50

Same Minitauro 50 opknappen en uitlijnen neus

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi geworden.
+4
Dick van Driel
@a3vandiejen het is maar tijdelijk hoor Adrie. Om te voorkomen dat ie doorgeroest is voordat ik met de restauratie ga beginnen 😂😂
+1
a3vandiejen
@Dick van Driel Nou dan kunnen we wat verwachten haha, maar staat hem goed in ieder geval.
+2
wim-same
@Dick van Driel Ga je er ook andere koplampen op zetten ?
+1
Dick van Driel
@wim-same ik weet niet of ik dat ga doen Wim, zouden er andere koplampen op horen?
+1
arnold-arentze
@Dick van Driel Kijk maar even bij mijn profiel bij de Minitauro dat zijn de originele koplampen, voor de 45/50. Ze zijn alleen niet meer te bestellen. Ik heb er nog wel eentje leggen zonder glas.
+1
wim-same
@Dick van Driel Ja, er horen andere koplampen op.
+2
wim-same
@Dick van Driel en toch is hij er hard van opgeknapt. vooral het onderrandje is altijd een gemeen dingetje bij de scharnieren.
+3
Dick van Driel
@wim-same ben ik inderdaad achter gekomen. Heb de rubbers,waarin de scharnieren zijn opgenomen, verhoogd zodat ook aan de zijkant de kap gelijk loopt met het frame.
draaipiet
Mooi strak neusje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!