Foto van een Massey Ferguson 6170. Het dit jaar weer eens zelf proberen. Foto is geplaatst door Emmink op 27-02-2021 om 15:48:38, met 5 reacties.

Massey Ferguson 6170

Emmink
Foto van een Massey Ferguson 6170. Het dit jaar weer eens zelf proberen

Reacties

Arie_MF
Bevalt deze trekker? Omkeer bij het stuur dacht ik te zien?
+1
Emmink
@Arie_MF in t begin wel even de nodige problemen gehad, vooral elektronisch maar dat was al bekend bij deze series. Bleek ergens een kabel een stukje bloot te hebben dat was de boosdoener. Verder is het echt een genot om mee te werken zeg, heerlijke 6 cilinder, lekker geluidje in de pijp(dakluik altijd los). Veel zicht in de cabine en t is allemaal vrij simpel. Heb mn opa van 78 dr nog in leren rijden vorig jaar😂
Heeft nu bijna 7000 uur, is super onderhouden ex akkerbouw trekker dus gaan dr nog lang plezier van hebben😉
arjanvw
Goed bezig! Ook mooi droog zo te zien! 7 of 8m3 tank?
+1
Emmink
@arjanvw ja waren paar plekjes daar stond vorige week nog water, pakte ik nu vaak met halve tank(of nog minder) en rolde er lekker over. T is een 8 kuubs met 5m bemester. Trekker kan dit prima doen, ook in die zachtere plekken. Dat was ook één van de redenen om zelf te mesten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!