Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630Vandaag ook n paar tankjes weg gebracht, kan op plekken nog wel even wat drogen

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

oanejorrit12
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Vandaag ook n paar tankjes weg gebracht, kan op plekken nog wel even wat drogen

Reacties

Agrotron 140.7
Dikke Combi. Maar die 630's zijn van zich zelf nog wel best zwaar toch
oanejorrit12
@Agrotron 140.7 geen idee, volgens internet op 650 banden 7.2 ton
Agrotron 140.7
@oanejorrit12 valt idd nog best mee wij hadden dan eerste een 6.140 en nu een 6.160 (6700kg) maar daar zit 1200kg verschil in, dan is z'n grutte buffel niet veel zwaarder
stegboer
@oanejorrit12 die weegt meer ik kon net in de 9 ton komen met bijna lege tank. Zaten wel de aanbouw delen van de voorlader er nog aan
+1
oanejorrit12
@stegboer ooh, naja dat had ik gevonden op internet 😛 Dan zal deze ook rond de 8.5/9ton zitten
stegboer
Is dat handig dat gewicht blok zo ver na voren
+1
oanejorrit12
@stegboer uuh, heb er verder geen last van
+1
Loeideutz
@stegboer Hoe verder je het gewicht naar voren hangt, hoe meer effect het heeft. De afstand tot het draaipunt is dan groter waardoor je meer compenseert aan de andere kant.
stegboer
@Loeideutz dat klopt zeker. Maar ik bekijk het zo dat je de zo waar mee tegen aan draait. Ik ben gewend om met voorlader te rijden maar is wel makkelijk dat je waar overheen kunt draaien. En zelf da zit ie soms nog in de weg bij een boom en zo.
+1
Loeideutz
@stegboer Dat klopt helemaal. Rij zelf al meer dan 20 jaar met een grote voorlader rond, al is het de laatste jaren wat minder. Bij het maken van bochten moet je altijd opletten omdat die een grotere bocht maakt. Dit frontgewicht is af te koppelen als je het niet nodig hebt. Dus zit het ook niet onnodig in de weg.
Agrotron 140.7
@Loeideutz meeste voorladers ook wel;) al hadden wij hiervoor een Alied. Dat was wel een hels karwei.
Loeideutz
@Agrotron 140.7 Gewicht aan- of afkoppelen bij mij minder dan een minuutje. Voorlader toch wel 10 minuten. Nieuwere zal ongetwijfeld sneller gaan. Daarnaast rijdt mijn tractor een stuk beter met dan zonder. Zal wel door de vering op de lader komen.
stegboer
@Loeideutz 2 a 3 minuten is de voorlader er voor weg. Of weer aan werkt super

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!