Foto van een Eicher ES 400 Smalspoor. Van de week was het zo ver. Voor het eerst een rondje mee gereden sinds dat we de trekker hebben, schakelt weer super met nieuwe lagers in de bak en het schakelme

Eicher Puma 2

marcel-pek
Foto van een Eicher ES 400 Smalspoor. Van de week was het zo ver. Voor het eerst een rondje mee gereden sinds dat we de trekker hebben, schakelt weer super met nieuwe lagers in de bak en het schakelmechanisme te hebben gerepareerd. Van de week ook de rolbeugel gemaakt. Nu de uitlaat nog omhoog en een kleine lekkage aan de motor.

Reacties

+2
Fendt926Driver
Je bent niet merkvast voor je smalspoor trekkers.
Heeft dat een reden of toevallig zo gekomen.
Of heeft het ene merk een fijnere trekker voor bepaalde werkzaamheden
+3
marcel-pek
@Fendt926Driver haha ik vindt Fendt het beste en fijnste werken. Er zal ook alleen maar Fendt bij komen als we een trekker kopen. M'n vader is nogal van de Eicher's dus vandaar.
+2
a3vandiejen
Mooi gedaan met de versnellingsbak.
+1
manus
Gave trekker..
+1
marcel-pek
@manus technisch is die helemaal in orde maar het plaatwerk is niet zo best meer, maar eerst de trekker maar is gebruiken.
+2
manus
@marcel-pek

Zoiets staat ook nog op mijn lijstje.
Naast de 3007 en G400

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!