Foto van een Someca onbekend. Wie het type kent, mag het zeggen. Dit is een vakantiefoto uit 1992, 28 jaar geleden dus, ik was toen 18 jaar oud. Genomen met een oude fotocamera met filmrolletje, die je nog moest laten ontwikkelen....  Gemaakt in de Franse Ardennen in het plaatsje Barricourt, zo'n 60 km over de Belgische grens.

Someca DA50L

Foto van een Someca onbekend. Wie het type kent, mag het zeggen. Dit is een vakantiefoto uit 1992, 28 jaar geleden dus, ik was toen 18 jaar oud. Genomen met een oude fotocamera met filmrolletje, die je nog moest laten ontwikkelen.... Gemaakt in de Franse Ardennen in het plaatsje Barricourt, zo'n 60 km over de Belgische grens.

Reacties

+3
tractor junkie xl
Mooie foto.
+3
Albert Peters
Trekker was toen al gedateerd prachtig
+1
draaipiet
Is nog wel wat van te maken, Brute accu voor zo een trekkertje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Someca DA50L ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!