Foto van een O&K MH city,vandaag een beetje aan het hobbyen geweest,het weer was ook ideaal.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 28-02-2021 om 20:08:43, met 9 reacties.

O&K MH city

stijn-de-bock
Foto van een O&K MH city,vandaag een beetje aan het hobbyen geweest,het weer was ook ideaal.

Reacties

+3
a3vandiejen
Prachtig hoor, lekker met dit weer.
+1
wim-same
@stijn-de-bock O&K kranen zie je bij ons helemaal niet meer, vroeger wel. Waren wel goede kranen hoor. Ik heb ook nog wel op een O&K RH 6 gedraaid. nadeel was wel dat de Deutz motor aan de lichte kant was. Deze O&K had een 5 cilinder Deutz motor, en mijn eigen Atlas AB 1702 LC had al een 6 cilinder Deutz motor.
+1
stijn-de-bock
@wim-same deze kraan is momenteel ook een van de laatste in de regio, ik werk heel graag met deze kraan,ze is erg handig en sterker dan de zaxis 140w waar ik dagelijks inzit en je hebt er een prima zicht in,alleen op de weg is ze aan de trage kant maar ook dat vind ik niet erg .😀
wim-same
@stijn-de-bock Heeft deze O&K al wel Euro bediening. ? Vroeger werkten de bedieningshendels precies andersom als bij een Atlas.
+1
stijn-de-bock
@wim-same deze heeft eurobediening.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Ik denk dat nu alle kranen wel Euro bediening hebben. Ik zou geen afwijkend merk meer weten.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Alleen bin mobiele kranen blijft de stabilisatie van de vooras, de snelheden, enz nog altijd verschillend. en bij alle kranen de bediening van b.v. een draai- kantelstuk.
+1
Towaberg
Van kranen ken ik niks, maar de transport combinatie is top👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K MH city ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!