Foto van een Deutz-Fahr Meerdere van Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ). De meeste hoogproductieve graspercelen hebben al weer 30m3 mest gekregen. Nu 200m3 rioolwater bij de mestkelder in zodat de me

Deutz-Fahr Meerdere

Herbert
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere van Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ). De meeste hoogproductieve graspercelen hebben al weer 30m3 mest gekregen. Nu 200m3 rioolwater bij de mestkelder in zodat de mest mooi verdunt is voor de weidepercelen en de mindere kwaliteit percelen.

Reacties

Herbert
.

(klik om te vergroten)

De klep achter is rechtstreeks te bedienen door een aftakking op de steunpoot. Deze nu tussen de pompschakeling gezet zodat we via de spatbordbediening klep en pomp kunnen omschakelen. Scheelt ook weer een slang wisselen met aankoppelen.
Herbert
@Herbert ik had hier een foto bij staan. Kunnen jullie die nog zien? Ik niet
+1
@Herbert ik zie hem nog wel ja
Fendt926Driver
Mooi he dat je precies zobemest als je het in je hoofd hebt.
Heb hier ook altijd een plattegrond van mijn percelen in de trekker liggen waar ik de molshoop plekken op aanstreep. Dan kan de mollenvanger er straks zo langs op de quad
rommert14
@Fendt926Driver inderdaad, ik hoop dat hier ook ooit weer een tank komt....
+1
Herbert
@Fendt926Driver jah. Mooi bemesten op maat.
mf 6150
Rioolwater????
Herbert
@mf 6150 wij zitten niet op het riool aangesloten en hebben een aparte kelder daarvoor, onder de buitenste boxenrij
+2
Baltus_steyr
@Herbert Ja dat werkt mooi. Hier de aankomende weidepercelen ook eerst met 3 M3 watermest geladen en daarna met de goede koeienmest en dan zo rond de 27 M3 bemest. Kan mooi zo!!
newholland-
@Herbert waarom niet gelijk bij de mest kun je het meteen mee mixen.
+1
Herbert
@newholland- tjah ach, de kelder zit nu toch al apart. Bij de bouw kwam het ook zo uit dat we anders een loze gang hadden bij het mixen. Nu bij de eerste snede al gebruikt maar vorig jaar pas door de mest gedaan bij de 2e snede bemesten. Toen mooi waterdun spul in dat hete weer uit kunnen rijden. Zo dus iets flexibeler. Scheelt toch ook weer 200m3 als je de kelders vol zou hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!