Foto van een Deutz-Fahr 6135G Agrotron.. Foto is geplaatst door hummy op 02-03-2021 om 23:27:52, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Onbekend

hummy
Foto van een Deutz-Fahr 6135G Agrotron.

Reacties

+1
worteljcb
Nooit gezien dit type 🤔
Vreemde bouw met die fronthef zo en ook een andere cabine?
hummy
@worteljcb Deze worden in Nederland niet verkocht, geloof alleen voor NZ en Australië. 2012 motor geen adblue euro 3A 141pk. ZF TPT 16 transmission. Cabine is zelfde als agrotrons, dak is anders. Airco werkt super en dak steekt beetje over zodat je niet je nek verbrand. Die ZF bak gaat heel goed. Gebruik de TTV4.30 voornamelijk voor maaien en de G 6135 voor de rest. Heeft nu 1500 uur er op zitten. Denk er hard over om er nog een te kopen maar dan moeten ze wel andere achter spatborden er op hebben. De G6185 en G6205 zien er wel beter uit.
worteljcb
@hummy Wel praktisch dus en mooie techniek verder. Dat is het belangrijkste ook in een machine! Heeft deze 6 cilinder wel een turbo, als lichtste in de serie?
+1
hummy
@worteljcb ja,makkelijk een 175 pk van te maken zonder zorgen. Die zf bak is echt super, 5 versnellingen 6 powershifts. Je zet hem in 4 en komt eigenlijk niet uit als ik dag balen rij.
marceldeutz
@hummy Misschien dat met deze de spatborden nog uit 1 stuk kunnen worden gemaakt?
hummy
@marceldeutz ik dacht eigenlijk dat het met de zelfde spatborden kwam als de 6185G, maar dat was niet, had zelfs hele smalle spatbord verbreders die hebben ze nog vervangen met bredere. Volgens de dealer hebben ze dat deutz gevraagd om ze te leveren met de zelfde als 6185. We zullen het zien. Had hem gezegd dat was een vereiste als hij er nog een wil verkopen. Zou er zo een bij willen maar zonder fronthef en alleen frame voor voorlader.
marceldeutz
@hummy Iedereen wil graag verkopen en dan worden er soms zo maar spatborden besteld die men wil en erop gezet. Mijn oude agrotron had geen open gaande zij ruiten en dealer zei dat het niet kon. De ruiten van de nieuwste trekkers konden wel open en allemaal zelfde formaat dus die besteld en er in gezet. Paste prima en gaten waren allemaal aanwezig in oude cabine!
hummy
@marceldeutz ik ga aan deze niks veranderen maar een volgende is het een vereiste. Als je denkt dat dat spul duur is bij jullie dan ga je zeker even zitten als je hier rekening krijgt🥴
+1
marceldeutz
@hummy Kan ik best geloven, we hebben hier geen spotprijzen mocht je dat denken. Het spul moet op de boot naar jullie toe en die kosten worden natuurlijk door berekend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!