Sleepslangen. Foto is geplaatst door mf 35x op 08-03-2021 om 09:14:56, met 19 reacties.

Vervaet Hydro Trike

mf 35x
Sleepslangen

Reacties

rubenv
Sjon langerak in actie
linders
Mooie machine
+1
Quintto
Dat ziet er al een stuk beter uit dan die nieuwe combis met zo'n grote buffer tank
linders
@Quintto maar daar zit ook wel een aantal jaren tussen, weet niet hoeveel maar denk toch wel een 20 jaar.
+2
nhrijder
@Quintto dat snap ik inderdaad ook niet helemaal of ze gaan met zo'n veenhuis rotomax op pad.
zal vast heel handig werken met zo'n buffertank maar dan heb je als nog een zwaar ding en in het geval van een rotomax nog een lang ding.
Ik kan het mis hebben maar volgens mij was dat nou net niet de intentie van sleepslangen
+1
Quintto
@nhrijder Nee inderdaad, het hele bodem verdichtingsverhaal heeft helaas plaats gemaakt voor meer capaciteit, maar dus ook grotere en zwaardere trekkers. Wel op goede brede banden vaak, maar dat heft niet het hele gevolg van de zware trekker+ buffertank op
+1
Lars Bekhuis
@nhrijder volgens mij is zo'n buffertank er alleen voor om op de kopakkers even op te slaan. Zodat er geen mest uit blijft komen
In die tank zit dan maar eventjes stront. Want dat gaat er later weer uit.
MaxxuM4ever
@Lars Bekhuis klopt die tank is groot deel van de tijd leeg
Rokus
@MaxxuM4ever jah alleen is de kopakker in de regio waar deze driewieler rijdt juist het kritische punt dus als je dan nog is ruim een ton zwaarder word kan dat behoorlijk tegen werken!
wart
@nhrijder Capaciteit moet nou eenmaal gehaald worden, meeste klanten kijken uiteindelijk ook naar kuub prijs..
+3
Fendt926Driver
Als de slang in de weg ligt mag je dus opjecteren??
MaxxuM4ever
@Fendt926Driver mooie term, met de ketsplaat is dan ook opjecteren zeker
houthandel1056
@Fendt926Driver nee mag niet, als de slang in de weg ligt is t advies om of een stuk over te slaan of 1 baantje bemesten, leegblazen en opnieuw uitrollen.. sommige hebben een loopwiel aan de haspel hangen om de slang om te duwen.
MaxxuM4ever
@houthandel1056 dat is wel zoals het hoort maar niet zoals het gaat volgens mij. Bemesten gaat vaak per kuub dacht ik dus elke minuut dat de pomp stil staat zijn de kosten voor de loonwerker.
houthandel1056
@MaxxuM4ever klopt, ligt er net aan wat voor nvwa’er rond rijdt in je buurt, hier kwamen ze dat vertellen, geen bekeuring gehad, vriendelijk bedankt voor t goede advies en gewoon weer op de normale manier verder, op onze bemesters kunnen de buitenste elementen oftewel helemaal omhoog of iets naar beneden zodat de mest er wel uitkomt maar ze de slang niet kapot snijden
martijn805
@houthandel1056 wij hebben een vrijloop erop zitten. Er zit dan geen druk op de kouters dus ze lopen over het land en dan ook 1tje die over de slang loopt. Als er geen slang ligt komt er gewoon druk op zodat die door de grond gaat. Werkt super!
Arie_MF
@mf 35x langs de N482 richting Sliedrecht?
mf 35x
@Arie_MF ja idd

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!