Foto van een Zunhammer 12.500 mesttank. Video:https://youtu.be/x6fXqRdmb-w. Foto is geplaatst door AgricultureVideoNL op 10-03-2021 om 19:43:45, met 5 reacties.

Zunhammer Giertank

Foto van een Zunhammer 12.500 mesttank. Video:

Reacties

+1
wart
Heel mooi filmpje, mooie combinatie ook! Maar het afgeleverde werk is wat minder, pijpjes loshalen of verdeler nakijken is niet voor ze tijd..
@wart Dankje! Regelmatig keek die naar de pijpjes, maar deze veehouder had veel houtsnippers in de mest uit de vrijloopstal voor de droge koeien. Dus je blijft bezig dan...
wart
@AgricultureVideoNL Ah vandaar, ja soms kan je er niks aan doen
@wart Is een kameraad van me. Heel secuur en precies altijd. Zoals op t filmpje te zien ook geen rouwdouwer of onnodig hard rijden. Maar soms heb je van die dagen dat er de hele dag vanalles verstopt zit. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zunhammer Giertank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!