Foto van een International Payloader H-30 B (shovel). Foto is geplaatst door nicovs op 11-03-2021 om 16:28:48, met 11 reacties.

International Payloader H-30 B (shovel)

43 foto's van @nicovs

nicovs
Foto van een International Payloader H-30 B (shovel)

Reacties

+1
SJB533
En een Fortschritt ZT 303 er naast
+2
nicovs
Dat is correct, samen met een international mccormick 624 met atlas 512, Fendt farmer 106 en een DAF FH2000
+1
SJB533
@nicovs
Dat is mooi druk!
draaipiet
Ik dacht al dat het een aardig histories schuurtje was, mooi hoor
+1
nicovs
Er staat nog het een en ander buiten ook zoals een Rossi HD-550, Vermeer dinky digger, BAV 3 zijdige kieper en een Scheid wals, en in de stalling nog 2 semi diepladers en langendorf kuipdieplader aanhanger, dus werk zat
+1
Fendt926Driver
@nicovs zo je hebt nog wel wat om op te knappen.
Hobby matig voor jezelf of doe je dit full time voor anderen?
Achter elke machine die er nog staat zit een verhaal achter?
Of gewoon een keer tegen gekomen en verzameld tot betere tijden
+1
nicovs
Allemaal hobby ik ben zeeman van beroep dus normaal gesproken de helft van het jaar thuis en dan is dit wel een mooie bezigheid. Zit geen verhaal achter, de vrachtwagens is een ding van mijn broer die is chauffeur, de shovel stond te boek als een mini shovel en ik had laagste en enige bod op de veiling het zelfde voor de dieplader, de mini graver gebruikt om huis uit te graven, en de 624 voor de tuin, en de rest ach ja je loop er tegen aan.
+1
Fendt926Driver
@nicovs pracht verhaal.
Wat doe je als zeeman?
Ook onderhoud van de boot?
+1
nicovs
Ik werk voor Boskalis op verschillende schepen voornamelijk onderhoud en reparatie van bagger installatie en dek werkzaamheden
draaipiet
Prachtig verhaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Payloader H-30 B (shovel) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!