Foto van een Mecalac 10msx.Erg veel Gemak van m'n kraan. Ideaal bij werkzaamheden als deze.. Foto is geplaatst door jim353 op 11-03-2021 om 21:46:47, met 6 reacties.

Mecalac Onbekend

jim353
Foto van een Mecalac 10msx.
Erg veel Gemak van m'n kraan. Ideaal bij werkzaamheden als deze.

Reacties

steyrlanzboy
Mooie en die case ook op de achtergrond
Fendt926Driver
Dat is ook nog wel een beetje boom die je daar drukken wilt.
Meeste takken zullen wel van je af hangen.
Want zwaarte punt zit boven jou duwpunt van de kraan
radium45
@Fendt926Driver Als je een beetje professioneel zager bent dan hoeft de kraan maar een paar kilo te drukken. Gister met die wind, dan wordt het een ander verhaal maar dan ben je ook gek dat je dan gaat zagen. Zelf gebruik ik bij kleinere bomen nog wel eens een velhevel als er geen kraan voorhanden is en de boom niet fijn wil gaan.
Fendt926Driver
@radium45 hier zaag ik zelf bomen (struiken) tot 20cm doorsnee.
Daarboven laat ik altijd een proffesioneel zager komen.
Maar ben dan vaak degene op de trekker of shovel om iets te helpen de goede kant op te gaan
+2
jim353
@Fendt926Driver klopt. Beste eik. Maar dat drukken gaat makkelijk. Even een voorkamer met een paar wiggen er bij voor de zekerheid. Maar het gaat prima. Als je secuur zaagt en rekening houd met je breuklijn. Dan kan er weinig mis gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mecalac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!