Brutus in zijn element voor de dieplader met

Schlüter Meerdere

1.550 foto's van @Schluterfan

Brutus in zijn element voor de dieplader met "der Neuerwerbung" die we net opgeladen hadden, een 2tal weken terug.

Reacties

+1
draaipiet
Prachtig zo een hobby
+2
schluterman
Met zijn nieuwe broertje
+1
Schluterfan
@schluterman

Denk naast de Compact dat je toch "broer" mag zeggen haha. Alst weer een beetje meezit morgen haal ik hem even uit zijn hol en zet ik ze eens naast elkaar. Dan zie ik gelijk wel hoeveel langer deze is haha.
+1
schluterman
@Schluterfan dat klopt dat is bij ons ook zoiets met de compact 850v en de super 850v export. Dan is de compact maar een trekkertje
+1
RVM
Lange rit?
+2
Schluterfan
@RVM

Van bij mijn ouders naar de voormalige eigenaar zo'n 77, en dan terug naar mij in NL zo'n 106. Maar zelfs met de trekker verschiet je ervan hoe "snel" zo'n transportje eigenlijk gaat. TF'er @MMaarten reed in het terugrijden achter mij aan met de vrachtwagen van mijn werk, en die zei het zelf dat je met een vrachtwagen niet veel meer winst doet in tijd... Ik kon ook bijna overal vlot 40 rijden, dat scheelt ook wel weer. Ik denk dat ik er in het doorrijden zo'n 2.5u over gedaan heb en int terug rijden miss 3u, alst zoveel was.
+1
roscho
Quote Reactie van @Schluterfan:
die zei het zelf dat je met een vrachtwagen niet veel meer winst doet in tijd

Met de trekker kun je bijna overal maximale snelheid rijden, met de vrachtauto niet. Bovendien worden vrachtauto's opgehouden door trekkers die langzamer rijden en daardoor komen ze op veel plekken ook niet boven de 40 km/h .... 😉
+1
a3vandiejen
Heel mooi.
+1
David Bakker
Een schluter met een niet schluter cabine zie toch niet zo veel . .
+1
schluterman
@David Bakker in Frankrijk wel
+1
Schluterfan
@schluterman

Ik twijfel nog steeds of ik de cabine eraf laat, of toch weer monteer eer hij technisch weer op punt staat. Tis eigenlijk wel een mooie cabine, schuifraampjes erin, voorruit kan ook open. En hin heeft een zwaailamp midden opt dak.
+3
valmet6400power
@Schluterfan
Ik zou hem toch weer terug monteren denk ik. Een cabrio Schlüter is ondanks de geproduceerde hoeveelheden zoveel in een dozijn maar zo’n hutje heb je gewoon een unieke trekker. En je zit gewoon uit de wind en regen..
+1
schluterman
@Schluterfan het heeft wel wat. Op onze super E 6600v zat ook zoiets. Maar ik heb het geluk gehad om zoon zelfde cabine net als ij op je compact hebt staan op de kop kunnen tikken.
+1
roscho
@Schluterfan Ik zou het af laten hangen van de hoeveelheid lawaai. Is het zo'n dreunkist, dat je er niet zonder gehoorbeschermer op kunt zitten, dan zou ik hem eraf gooien. Eventueel zou je dan met antidreunplaat ook nog een heleboel kunnen bereiken. En als je hem eens witzilver spuit, dan zien velen niet eens dat het niet origineel is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!