Woensdag achter staal geweest over de taalgrens. De leverancier is 10 km van ons gevestigd maar dit is voor mij de snelste en gemakkelijkste manier. Door de verlenging van de plateau vooraan icm de ui

Boxer Kipper

inspecteurfendt
Woensdag achter staal geweest over de taalgrens. De leverancier is 10 km van ons gevestigd maar dit is voor mij de snelste en gemakkelijkste manier. Door de verlenging van de plateau vooraan icm de uitschuifbare dissel is het mogelijk om lengtes tot 3,15 m te vervoeren en toch nog voldoende oplegdruk te hebben.

Reacties

+1
Mooie kipper.
ten bosse
Hoe zit de dissel dan vast? Met verschillende pen gat combinaties of hydro uitschuifbaar?
inspecteurfendt
@ten bosse met 2 pennen. Heb al getwijfeld om hem vast te lassen om het rijcomfort te verbeteren maar op zon momenten als deze komt dat echt goed van pas.

(klik om te vergroten)

Hier is hij volledig ingeschoven.
ten bosse
@inspecteurfendt ik had dit nog nooit gezien
Saeghershof
Wat gaan we construeren?
+1
inspecteurfendt
@Saeghershof is voornamelijk voor in de stock. Ben momenteel (na een half jaar stilstand) bezig met een doorzaaimachine, nu begint de tijd toch wat te dringen dus de machine maar terug in de werkplaats gezet. Onderaan de foto zie je een stukje van de wals die erachter komt. Die plaat en buis gaan dienen voor de pijp van mijn houthakselaar.
+1
wilbertkw
Luxe kieper 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Boxer Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!