Kleintjen vanochtend uit zijn nest gehaald om grote broer uit zijn hol te sleuren. 

En eens een grote afstoombeurt gegeven, kon hij precies wel gebruiken...  En als de vingers jeuken, dan ga je toch sowieso aan het sleutelen :).

Schlüter Meerdere

1.551 foto's van @Schluterfan

Kleintjen vanochtend uit zijn nest gehaald om grote broer uit zijn hol te sleuren.

En eens een grote afstoombeurt gegeven, kon hij precies wel gebruiken... En als de vingers jeuken, dan ga je toch sowieso aan het sleutelen 😄.

Reacties

valmet6400power
Die voorband staat er aardig scheef onder of is dat omdat hij zo ver gestuurd is icm met teveel toespoor?
Schluterfan
@valmet6400power

Dat is gezichtsbedrog omdat de motorkap zo scheef staat. De vooras heeft eigenlijk weinig speling moet ik zeggen.
valmet6400power
@Schluterfan
Ah okee, jij hebt het in het echt gezien dus dat is mooi! Op de fusees ook nog weinig speling? Hoeveel uur staat er eigenlijk op?
Schluterfan
@valmet6400power

Geen idee, de meter int dashboard kwam uit de sloop 6600 weg en was niet aangesloten. Maar veel kan je daar toch niet vanop aan gaan, meestal is de urentellerkabel in der loop der tijd wel een keer stuk gelopen of de meter zelf. Aan de ene kant denk ik eigenlijk vrij veel, en aan de andere kant ook weer niet zodanig veel. De voetgat heeft nog heel mooi profiel, net zoals de pedalen.
valmet6400power
@Schluterfan
Klopt! En sommige met 15000 uur lopen beter dan eentje met 9000 uur. Dus dat zegt niks hoor. Maar feit blijft is dat hij wel de 15K uur heeft gedraaid en dus ook meer slijtage heeft her en der. Maar hij is in goede handen bij jullie 😄
Schluterfan
@valmet6400power

Vroeger werd door tijdgebrek of omdat pa het te duur vond niet altijd iets goed opgelost. Maar hij ziet nu vanzelf ook dat door ergens tijd en ook wel geld in te steken je meer geniet hebt van iets dat in orde is. Hetgeen ik nu bij de 450 doe, doe ik ook buj deze en hoogstwaarschijnlijk ga ik er nog verder in om de lat hoog te leggen.
valmet6400power
@Schluterfan
Oja dat is bij ons gelukkig wel anders. Als je toch bezig bent doe het dan maar goed anders moet je het twee keer doen als het tegenzit of je hebt de ergernis van een halve reparatie. Hebben ook weinig (heel) nieuwe machines in de schuur staan maar wat er staat is allemaal technisch 100% en onderhouden. En dan kun je ook prima ermee werken met niet te hoge kosten. Ja je hebt soms wat onderhoud dat een reparatie wordt. Maar dat weet je als je niet nieuw rijdt..
Schluterfan
@valmet6400power

Ja nu doen we het ook zo. Gelijk ineens goed, en als er iets twijfelachtig is het er gelijk bijnemen of je blijft bezig.
+1
Schluterfan
@valmet6400power

Over de speling op de vooras, die haal ik toch met de tijd helemaal uit elkaar voor de lagering en afdichtingen, dus als er ergens wat op zit, word dat toch weg gewerkt 😉.
draaipiet
Schitterend project, ik denk dat ik hem nog wel een paar keer voorbij ziet komen op TF

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!