Foto van meerdere Eichers, tijdens de voorjaars show in 1984 bij Schipper en Taks in Breda. De 3056 op de foto zou uiteindelijk bij ons op de boerderij komen.

Eicher Meerdere

Foto van meerdere Eichers, tijdens de voorjaars show in 1984 bij Schipper en Taks in Breda. De 3056 op de foto zou uiteindelijk bij ons op de boerderij komen.

Reacties

+2
tractor junkie xl
Mooie foto.
+1
RVM
Zit je al in France?
+2
wotan2
@RVM Nee, nog niet, ambtelijke molens draaien langzaam, we hopen er rond pasen te zijn.
+1
a3vandiejen
Schitterend.
+1
Sojaboontje
Toevallig nog een foto van de spatlappen aan de voorspatborden?
+1
wotan2
@Sojaboontje nee heb ik niet, na een paar jaar waren ze ook stuk. Toen heb ik er 2 van de plaatselijke aanhangerboer opgezet, deze hadden opdruk van die firma maar dat stoorde me niet, het belangrijkste was dat de afmetingen klopten. Deze zijn ondertussen ook weer afgebroken, en toen heb ik er geen nieuwe opgezet. Onder tussen rijd ik ook zonder voorspatborden, omdat ik grotere voorbanden heb gemonteerd, maar dat is ook niks.
+1
wotan2
@wotan2 deze lijken er het meeste op:
tb-onderdelen.nl/index.php/…
draaipiet
Prachtig
+3
Sanderford
Daar komt onze Eicher ook vandaan. Jammer dat het allemaal niet meer bestaat.
+2
Schluterfan
Nieuw, en nu ook nog steeds prachtige trekkers dit. Mijn pa was toen hij begon te boeren ook erg in voor Eicher, naast Schlüter. Alleen zouden bepaalde types motoren wat minder zijn had hij eens begrepen? Dat heeft voor een stuk meegespeelt dat het de rode uit Beieren werd en niet de blauwe.
+2
wotan2
@Schluterfan De 6 cylinders wilden nog wel eens scheuren in het blok, zeker als er een turbo op zat. Dit heeft men opgelost, door in plaats van cylinder bouten en krukaslager bouten een lang draadeind te monteren.
manus
Mooi rijtje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Eicher ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!