Foto van de zelfgemaakte palletvork voor aan de kraan. eerste keer passen.. Foto is geplaatst door robbin lamers op 18-03-2021 om 15:24:13, met 10 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

robbin lamers
Foto van de zelfgemaakte palletvork voor aan de kraan. eerste keer passen.

Reacties

deufi
Ik verwacht dat je hem altijd andersom zal gebruiken.
Albert Peters
@deufi niet altijd
Naar binnen kan je meer tillen en ben je meer wendbaar En omdraaien is simpel
deufi
@Albert Peters Als je de lepelsteel iets naar binnenzet is het hefvermogen nagenoeg gelijk. Maar wel ideaal. Die aanlasoren zijn dure dingen. Toevallig nog een adres gevonden met een scherpe prijs?
stephan-inter
@deufi ben daar ook wel benieuwd na
Fendt926Driver
@deufi ik laat de oren meestal snijden in het dorp bij een hobbyist die een computer gestuurde plasma snijder in de schuur heeft staan.
Dan krijg je dus gesneden oren die 99% goed passen.
En niet gekotterde oren die 100% passen.
Maar zoveel gebruiken we ze toch niet dat ze niet iets speling mogen hebben.
+1
deufi
@Fendt926Driver ze moeten wel 100 procent passen, en van hardox zijn. Slechte ervaringen met niet perfecte passing en gewoon staal. Dan krijg je zo snel slijtage op je snelwissel, dat alles uit gaat lubberen.
@deufi zijn alle oren van hardox? Van elke kraan/shovel zegmaar?
+2
deufi
@ronald-deutz-fahr of ze dat allemaal zijn, weet ik niet. Ik weet wel dat als ze het niet zijn, wij ze niet willen. Meestal staat het er duidelijk bij vermeld.
robbin lamers
@deufi klopt in het werk 90% van de tijd andersom, alleen op de weg eigenlijk altijd zo doen dan steek je er ook geen auto’s etc aan 😂
Oren heb ik zelf getekend en uit laten snijden, was niet goedkoop allen wou graag dubbele oren hebben, en de plaat er onder aan 1 stuk. Was wel kant en klaar te koop, alleen te laag voor een fem. 4 bord. Dus vandaar zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!