Foto van een Deutz MTZIk heb een knipsel uit de boerderij van 1979. Het verhaal gaat over ploegen en vorenpakker. onder de foto's staat een omschrijving over dit onderwerp. Het slaat dus nergens op en

Waarschijnlijk Deutz MTZ 320

draaipiet
Foto van een Deutz MTZ
Ik heb een knipsel uit de boerderij van 1979. Het verhaal gaat over ploegen en vorenpakker. onder de foto's staat een omschrijving over dit onderwerp. Het slaat dus nergens op en toendertijd zijn de verkeerde foto's geplaatst. Voor jullie misschien leuk zoek en denkwerk, maar het juiste antwoord weet ik ook niet

Reacties

+1
akkermopet
Volgens mij is het een Deutz twee cilinders liggende motor van de jaren dertig...
+1
wim-same
@akkermopet @draaipiet Dit lijkt inderdaad een Deutz.
+2
z6911
Mooie foto's
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.
+3
akkermopet
Het is een Deutz MTZ 320.
Bouwjaar 1934 tot 1936
+2
R Bouwmeesters
Mooie foto's, benieuwd wat het verhaal erbij had moeten zijn. Het lijken allemaal trekkers die niet opgeknapt zijn, maar toen al wel bewaard werden.
+3
wim-same
Ik zie het al voor me, Ploegen met zulke banden. ha ha
+3
akkermopet
@wim-same Een ras echte straatracer 🤣🤣
+3
wim-same
@akkermopet Ja, dit is echt een transport trekker, Wel echt Duits.
+3
draaipiet
@wim-same Mooie gemeente trekker voor de plantsoenendienst. Eer dat ze hem aangeslingerd hebben is het schaft
+3
wim-same
@draaipiet en dan kan hij weer stop gezet worden, enz. Dus geen wonder dat deze trekker de Eeuw wisseling haalt. en als ambtenaar geef je je eigen materieel een milieu ontheffing, dus..... kan nu nog in dienst zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz MTZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!