Foto van een JCB Minigraver paar dagjes dienstverlening in de glasvezel. Foto is geplaatst door case 745 xl op 18-03-2021 om 21:27:58, met 17 reacties.

JCB Minigraver

case 745 xl
Foto van een JCB Minigraver paar dagjes dienstverlening in de glasvezel

Reacties

+5
deufi
Daar moet je tegenwoordig toch buitenlands voor spreken om met het team te kunnen communiceren? 😀
+4
case 745 xl
@deufi klopt zijn 3 Turken waar ik nu mee werk. Waarvan 2 niks geen Nederlands praten.
+1
deufi
@case 745 xl Dat was hier niet anders.

Hier is de glaskabel er met een Vermeer triltand kabel trekker in de grond getrokken. Dus eigenlijk sleufloos. Alleen op een waardeloze diepte van 40 cm dus kwestie van tijd voordat hij kapot en is, ben ik bang.
+1
case 745 xl
@deufi hier moet die ook minimaal 40 cm diep maar ze doen hem 50. Morgen nog even dan ben ik er gelukkig weer af.
+1
bartjuh
@deufi hier ligt ie op plekken vlak onder de stoeptegels... Mag je blij zijn met die 40 cm
wim-same
Gelukkig zit ik in het serieuzere werk, Stadsverwarming. Maar dat glasvezel, CAI en OV ligt bijna nooit op de goede maat, en altijd te ondiep. Ik snap niet dat die turken bedrijven dit werk mogen doen. Zal wel weer ver onder de prijs door gaan.
Albert Peters
@wim-same niet zo moeilijk De grote aannemers nemen het aan onder de kostprijs en besteden het uit aan turkse onderaannemers die zich krom moeten werken voor veel minder De meeste mensen zijn ZZPer IK heb met veel van deze mensen gewerkt
zijn meest goed gemotiveerde hard werkende mensen
wim-same
@Albert Peters O.K. wel hard werkende mensen, maar het bedrijf houd zich niet aan de regels en de maten. En vervolgens is daar totaal geen toezicht op. En... als er later schade gemaakt word? Wie is er dan aansprakelijk ???
Albert Peters
@wim-same jij is nog nooit anders geweest
+1
Albert Peters
@wim-same Ik kan een boek als de Bijbel zo groot schrijven over al die schades in die bijna 50 jaar
wim-same
@Albert Peters Ik heb de laatste 5 jaar 3 x een kabel schade gehad, en nooit geen rekening. En iedere dat tussen deze spaghetti. Mede dank zij een hele goede grondwerker. Dus ik heb gelukkig een dunne Bijbel.
wim-same
@Albert Peters vandaag nog weer zo'n glasvezel kabel gevonden, die niet eens op de CLIC stond, en wie zou aansprakelijk zijn ???? Ik heb hem wel in laten meten. Want onze aannemer moet hier wel aan het werk over een tijdje.
+1
De boer maar
@wim-same zo vond ik op mijn laatste riool klus nog extra kabels van het KNMI naar een weerstation toe die waren ook niet bekend bij de clic
+1
case 745 xl
@Albert Peters dat ze hard werken klopt wel. Ze nemen het aan in de meters. Maar nadenken homaar. Als ze de buis moeten koppelen komen ze erachter dat de koppelingen op zijn.en niet 1 of 2 keer😂
trean
Is dit toevallig in gemeente de Friese meren? Wat hier waren ze vorige week ook bezig met een jcb minikraan erbij
+1
case 745 xl
@trean klopt ik ben hier woensdag met deze kraan heen gegaan. Loopt idd nog een jcb

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Minigraver ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!