Foto van een John Deere 6175R. Foto is geplaatst door 105ls78 op 19-03-2021 om 20:42:33, met 49 reacties.

John Deere 6175R

105ls78
Foto van een John Deere 6175R

Reacties

jeet
Aan het beune ?
105ls78
@jeet nee vol laden met kraan.
jeet
@105ls78 oke maar je zit toch niet meer op de kraan?
+1
105ls78
@jeet ja wel. Ben weer terug bij me oude werkgever....
joozt
Zelf gemaakt die oranje werklampen in de hoeken van de cabine?
105ls78
@joozt zit oranje bolletje in 5 watt
joozt
@105ls78 mooi! Dus de functie als werklamp is vervallen? Of heb je er een extra bolletje bij in geplaatst?
+1
105ls78
@joozt volgens mij hebben zit er alleen 5 watt in...
JD 6110
@joozt dat zou jammer zijn van de werklamp functie. Ik denk een stadslicht fitting er in geboord en verbonden met stadslicht op de knipper lichten
joozt
@JD 6110 dat zou ik ook denken maar als ik hierboven lees is dat dus niet het geval! Vind dit wel gaaf maar wel jammer om er 2 werklampen voor op te geven!
105ls78
@joozt ik zal eens kijken hoe dat gemaakt is kan makkelijk dat er fitting bij gezet is..
+1
Fast Eddy
@joozt

Dan blijven er nog 8 of 10 over. Dat lijkt mij ook wel genoeg.
JD 6110
@Fast Eddy heb je een duur pakket werk lampen dan voor stadslicht functie
JD 6110
@joozt als dat zo is aangesloten is als bovenstaand genoemd, dan moet je meteen al door draaien naar de werklamp functie om het stadslicht effect te krijgen. Plus de koplampen zijn dan aan. Ik had er gekozen om er kleine fittingen in te maken.. jij had geen led paket hè? Dan kan dat denk ik wel.
+1
joozt
@JD 6110 klopt ja, dat zou niet logisch zijn. Gewoon een kleine fitting met een oranje 5watt lampje er bij in is het meest makkelijk denk ik. Klopt hier geen ledpakket.
+1
105ls78
@joozt dit was al zo toen ze de trekker kochten. jong gebruikt..
JD 6110
@joozt of de kabels van de werklamp afgeknipt en aangesloten op de stadslichten.😜
+1
mdoornekamp
@JD 6110 @joozt Ik heb ook 6 lampen in de dakrand. Maar heb ze nooit allemaal aan. Dan heb je eigenlijk teveel reflectie op de motor kap. Werklampen op de breedte lampen voor de cabine vind ik wel erg prettig.
joozt
@mdoornekamp oh daar heb ik eigenlijk nooit echt last van. Heb je dat bij 4 lampen aan dan niet? Staan ze niet te laag? Dat ze teveel op de kap schijnen?
+2
ford8630power
@mdoornekamp Ik gebruik ze bij geen enkele trekker eigenlijk, ik erger me altijd meer aan die verlichte motorkap dan het gemak van dat extra licht wat je ervan krijgt.
mdoornekamp
@ford8630power wij hebben op de 7800 2 extra koplampen op de fronthef. Dan heb je tenminste licht voor de trekker zonder spiegeling.
JD 6430 The Best
@mdoornekamp Met LED verlichting in je dakrand is de weerspiegeling een stuk minder vind ik. Wij vonden LED eerst onzin, maar die 130r is volledig led en dan wil je toch niet weer anders
mdoornekamp
@JD 6430 The Best Ok. Ik heb nog niet zoveel ervaring met led op de trekkers. Wel op de kraan en shovel inmiddels. Je ziet hoogtes ook veel beter.
JD 6430 The Best
@mdoornekamp Klopt. Op de rooimachine heb ik nu ook een aantal gezet. Het gaat me wat te ver om led op de 6150r en 6430 te zetten, die lichten kosten 70-80 euro/stuk als je lampen wil die op het orgineel lijken.
JD 6110
@JD 6430 The Best ja... lastige keuzes. Tikt wel aan kwa geld. Als de lamp nu kapot is zou ik wel sowieso voor led gaan
JD 6430 The Best
@JD 6110 Ja zeker waar. De originele lichten zijn opzich ook prima, verlichting is prima voorelkaar bij 30 en r serie. Zo vaak werken we ook weer niet in het donker, het originele uiterlijk behouden vind ik dan belangrijker.
J asper
@JD 6430 The Best Alibabba, heb je de zelfde lampen voor een fractie van de prijs.
+1
JD 6110
@J asper die crawer John deere vervang lampen, met de zelfde licht opbrengst?
J asper
@JD 6110 Klopt en daar plakt crawler zijn eigen logo op.
JD 6110
@J asper als het de zelfde zijn dan scheelt het wel in prijs ja 😬
JD 6430 The Best
@JD 6110 Of het ook echt dezelfde zijn en of het ook aankomt is altijd maar afwachten met ali 😂
J asper
@JD 6430 The Best Ze importeren zelf ook hoor.
FearTheDeere
@J asper zit wel iets meer verschil in dan alleen een logo ben ik zelf achter gekomen. Heb in mijn 7710 in de dakrand ledlampen gebouwd van Ome Ali, op het oog niet verkeerd en de prijs ook niet. Tot ik mijn lampen aan deed... de radio begint te suizen en te storen en het bereik van de mobilofoon werd er ook niet beter op. Ach die paar uurtjes in het donker dacht ik eerst. Maar na verloop van tijd begon er condens in mijn lampen te komen en begonnen ze te verkleuren van binnen door het vocht. En voor service en garantie is Ome Ali op vakantie... Uiteindelijk mijn ervaringen bij Ledhandel24 (dealer van Crawer) uitgelegd en daar een setje besteld voor een nette prijs. Lichtopbrengst kun je op het oog niks van zeggen, maar van de licht verdeling wel. Kun je goed bekijken voor een muur. Veel egaler licht beeld dan de goedkope versie van Ome Ali. Ook kan ik weer radio luisteren in het donker. Nu 3 jaar verder en nog niks geen last van condens in mijn lampen. Maar vermoed dat dat komt door een soort ontluchting dopje wat de Crawer lamp wel heeft en die goedkope versie niet. Dus doe mij maar die lamp met logo. Goedkoop is duurkoop ben ik wel achter. En qua service is het ook veel makkelijker communiceren wanneer zich problemen voor doen 👍
J asper
@FearTheDeere Jij hebt vast niet die van owei lighting van alibabba bestelt. Zeg ook niet dat crawler niks is. Maar die kopen ook gewoon uit china.

Maar klopt, de service van ledhandel is super. 80 % van de lampen die ik daar weg heb zijn ook gesneuveld door vocht. Maar dat is netjes opgelost. Dat is in China je eigen risico idd, die keuze moet ieder voor zich maken.
FearTheDeere
@J asper ik weet niet of mijn lampen specifiek bij owei lighting weg kwamen. Weet wel dat ik het niet duur vond voor dat geld 😅 het heeft achteraf wel duur uitgepakt voor mij door de problemen die naar voren kwamen. Heb er uiteindelijk nog geen jaar plezier van gehad. Maar er zullen ook mensen zijn die condens en storing geen probleem vinden. Dan zou ik wel voor de goedkope versie gaan. Weet alleen niet hoe het met jongere trekkers zit die uitgerust zijn met GPS en RTK zoals bij een R serie. Zou het wel vervelend vinden als mijn correctie signaal wegvalt wanneer ik mijn lampen aan doe. Weet niet of het echt zo kan, maar het lijkt mij aannemelijk.
+1
mdoornekamp
@FearTheDeere ik heb vorig jaar ook 4 lampen van Crawler gekocht. Je betaald iets meer, maar de Cree leds die zij gebruiken zijn ook gewoon een stuk beter.
J asper
@mdoornekamp Klopt, daarom zijn die lampen die ik heb gevonden ook beter als de goedkoopste buget China leds. Kan best zijn dat deze gewoon van de zelfde band af rollen.
FearTheDeere
@mdoornekamp ja die ervaring heb ik nu ook. Ze lijken misschien wel hetzelfde, maar er zitten toch wel iets andere materialen in verwerkt. Het prijs verschil moet toch ergens in zitten. Met de koelribben aan de achterkant spelen ze ook wel mee. Bij de goedkoopste wil het wel voorkomen dat ze iets dunner of iets korter zijn. De lamp zelf is wel hetzelfde maar de koeling is dus minder, dat heeft weer invloed op de levensduur van je ledchip.
+1
JD 6430 The Best
@J asper Ja ik ben bekend met ali, maar heb op origineel lijkende ledverlichting voor jd er nog niet gevonden
J asper
@JD 6430 The Best alibaba geen alienexpres
joozt
@J asper verrek, die kende ik ook nog niet. Zou dat geen canbusstoringen geven?
J asper
@joozt Zijnnde zelfde lampen die ze hier verkopen alleen dan zonder logo.
joozt
@J asper ja maar ik ben überhaupt benieuwd hoe het gaat als je bij een 30 of R serie de halogeenlamp vervangt voor een led variant...
J asper
@joozt Klopt dat weet ik ook niet, jd is daar aardig lastig mee.
joozt
@J asper ja inderdaad! Maar dr is hier vast iemand die het al eens geprobeerd heeft!
+2
JD 6430 The Best
@joozt 30 serie kan je geloof ik zonder problemen led verlichting opzetten. R serie geeft storingen, kan je oplossen door een weerstand er tussen te zetten. Die Crawer lampen hebben al een ingebouwde weerstand dus kan je gewoon plug en play aansluiten
+2
105ls78
@joozt even na gevraagd. Werklamp functie is vervallen. Maar was al zo toen trekker gekocht is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!