Foto van een John Deere 1020 kenteken er op gemaakt. Foto is geplaatst door mieras op 20-03-2021 om 15:09:48, met 10 reacties.

John Deere 1020

mieras
Foto van een John Deere 1020 kenteken er op gemaakt

Reacties

David Bakker
Is een blauwe plaat de zelfde afmeting als een gele plaat ?
mieras
Ja gewoon zelfde maten alleen int blauw
de-wit
@mieras Bij mij paste hij niet in de motorformaat kentekenplaathouder, was een cm smaller en 3 mm hoger
+1
mieras
@de-wit zou best kunnen. zit geen kenteken houder op de trekker. heb het zo zelf verzonnen de driehoek had ik al op m'n stoel gemaakt nu heb ik m'n plaat er op geschroefd. vond het zonde om m'n driehoek weg te gooien.
+1
JvH 1120
Waarom niet onder het linker achterlicht gemaakt daar zit ook de kenteken verlichting in als het goed is verder wel netjes zo'n blauwe plaat.
mieras
@JvH 1120 bij mij zit er geen kenteken verlichting op. En op de stoel heeft die minder last van vuil van de wielen denk ik
JvH 1120
Oke dat heb je waarschijnlijk wel gelijk in normaal zit er in de onderzijde van het linkerachterlicht een transparant glaasje dat is dan je kenteken verlichting maar misschien heb je dan twee rechterachterlichten.
mieras
@JvH 1120 Dat zou kunnen, maar dit zijn ovale achterlichten met een stalen huis zit daar ook kenteken verlichting in?
JvH 1120
Bij de orginele van mij wel en de imitatie heeft het volgens mij ook

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!