Foto van een Fendt 312 Vario, Dienstverlening Willem Bloemendal uit Elspeet aan het mest injecteren.ZIE OOK DE VIDEOhttps://youtu.be/9CIS_0cHpaI

Fendt 312 Vario

9.460 foto's van @JohanNunspeetElspeet

Foto van een Fendt 312 Vario, Dienstverlening Willem Bloemendal uit Elspeet aan het mest injecteren.
ZIE OOK DE VIDEO

Reacties

+9
catfan55
Er ontstaat hier de laatste tijd op TF wel een beetje een trend... veel grotendeels"dezelfde" foto's die een aantal dagen achter elkaar gepost worden met steeds weer een youtube filmpje er bij smeken om kijkers... Ik denk dat het voor het gross van het publiek hier averechts werkt 😅
+2
JD 6110
@catfan55 klopt. Ik dacht het zelfde maar scrolde maar snel door naar de volgende pagina.🥴 Inderdaad wel irritant ja !
+3
catfan55
@JD 6110 Er zijn zo langzamerhand al een handje vol die het doen. Als ik naar het gross van de TF'ers kijk denk ik dat het averechts werkt.

we leven allemaal in een vrij land. leven en laten leven, maar ik scroll er ook voorbij 😅
+2
Pieter Buren
@JD 6110 Vooral ook jammer dat die filmpjes al 2 weken terug zijn geplaatst en ik ze al lang gezien heb. Ik verwacht de komende dagen foto's van een ford 7840 met verhoogde mesverspreider. Daar is afgelopen week een filmpje van geplaatst (wel een leuk filmpje).

Naar mijn mening zijn 1 of 2 foto's van hetzelfde wel genoeg. Als er 10 foto's zijn hoef je het filmpje ook niet meer te zien.
En plaats het filmpje misschien als losse reactie.
+4
JD 6110
@Pieter Buren inderdaad. Met 1 of 2 goede foto's scoor je meer like's als met 10 foto's en een filmpje
+1
mf 6150
@catfan55
Al vaker wat van gezegd, deze persoon blijft toch wel doorgaan👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!