Foto van een Massey Ferguson 158, voor het eerst sinds lange tijd weer even de beentjes strekken. Deze trekker is in 1976 nieuw bij ons gekomen als vervanger van een MF135, vooral omdat deze de kuilvo

Massey Ferguson 158

144 foto's van @vjenneMFfan

vjenneMFfan
Foto van een Massey Ferguson 158, voor het eerst sinds lange tijd weer even de beentjes strekken. Deze trekker is in 1976 nieuw bij ons gekomen als vervanger van een MF135, vooral omdat deze de kuilvoersnijder beter kon tillen. Verder heeft ie in z’n loopbaan alle voorkomende werkzaamheden wel ongeveer uitgevoerd. De laatste jaren heeft ie het wel wat rustiger gekregen, wat een mooie gelegenheid was om hem weer eens in oude glorie te herstellen. Er staat ondertussen ruim 6000 uur op de teller, in werkelijkheid zullen dit nog wel meer uren zijn aangezien de teller voor onbekende tijd buiten werking was.

Reacties

+6
Volvo--BM
Stukje bedrijfsgeschiedenis, gaaf!
+2
hendry-blokzijl
Ziet er knap uit!
+3
hooidonk
Hele mooie trekker geworden en een erg leuk verhaal er bij!
Mooi dat hij nog steeds in de familie is.

Zijn er nog foto's van hem van vroeger?
+2
vjenneMFfan
@hooidonk tractorfan.nl/picture/156457/…
Dit is een foto van 12 jaar geleden, hoe hij er voorheen uitzag. Foto’s van nog vroeger zullen er ook wel ergens zijn, maar dan moet ik eerst eens de fotoboeken doorspitten.
+2
hooidonk
@vjenneMFfan
Leuk die oude foto('s)!
Hij heeft het wel goed gehad bij jullie, dat is wel aan hem te zien.
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+2
warmerbros
Prachtig om te bewaren zo'n trekker, onverslijtbaar
+1
Hannesman
Prachtige trekker 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 158 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!