hurlimann 910.6 weer strak in de verf nog paar kleine dingen en weer klaar. Foto is geplaatst door M.arnoldus op 21-03-2021 om 20:45:58, met 28 reacties.

Hürlimann XT 910.6

42 foto's van @M.arnoldus

M.arnoldus
Hurlimann 910.6 weer strak in de verf nog paar kleine dingen en weer klaar

Reacties

+1
a3vandiejen
Word weer netjes 👌
+3
T60401
Met echte vier wiel beremming.
+2
joop-same
@T60401 Op de hele serie van SDF. al vanaf 1983 std. op de DT uitvoeringen.
T60401
@joop-same Weet zo geen andere merken met echte vierwielberemming. Dus zonder vierwielaandrijving in te schakelen. CNH gebruikt wel schijfremmen in de eindnaaf maar schakelt alsnog de vierwielaandrijving in.
Fendttrisixfan
@T60401 fendt 900 serie heeft ook remmen in de vooras zitten, en kleinere types hebben rempakket op de 4wd aandrijfas zitten
+1
wim-same
Word weer heel netjes, met wat voor versnellingsbak is deze Hurlimann
huub
@wim-same 3traps PS, vijf versnellingen en vier groepen.
wim-same
@huub Ah, zo'n Same Silver heb ik ook gehad met 60 versnellingen voor- en 60 achteruit. Maar niet iedere bak is hetzelfde hoor.
+1
huub
@wim-same wij hebben ook een 910.6 gehad. Fijne trekker.
wim-same
@huub Ja fijne en wendbare trekkers.
RPCounty
@wim-same t waren in mijn beleving niet de beste....ik heb er diverse priseassen van vervangen die knapten als glas als je de powershift te hoog belaste op de straat. Dan stond t hele spul stil en kon de kont er weer achter vandaan.
wim-same
@RPCounty Ik heb er nooit geen zwaar werk mee gedaan dus ik zou niet weten. Ik had een Same Silver 95W, die heeft ook wat minder PK's.
+1
wim-same
@RPCounty Of waren de motoren veel te sterk, Want dat was ook wel een punt bij Same hoor. Ik had ook een Rubin 135, die met 17 km per uur over geploegd tarweland ( Kleigrond ) met een Vicon 12200 grootpakpers, met een totaal gewicht van 14 ton, ook nog een 112 balen stro per uur kon persen. Ik heb deze trekker noot voor een waterrem gehad jammer genoeg.
+2
RPCounty
@wim-same hoe het ook zij. Het was "under engineered" een Ford bak kun je ook gewoon een motor met dubbel vermogen voor hangen en dan gebeurt er niks.....die as is ook maar n pink dikte en knapte altijd bij de rand van de splines af.
+1
wim-same
@RPCounty Ik heb dat ook wel meer gehoord, vooral bij deze Same's die zwaar werk moesten doen. Ik ben er ook van overtuigd dat Same vooral bij de latere typen de fout is in gegaan.
+1
M.arnoldus
@wim-same 100.6 heeft dikkere achterbrug als een 4 cilinder maar treker heeft veel kracht! geeft absoluut niet op
+1
T60401
@RPCounty Ook bij de 6 cilinder modellen? De same silver 100.6 heeft toch een aanzienlijke zwaardere achterbrug dan de silver 4 cilinder modellen.
RPCounty
@T60401 dat was met de 6 cylinder....dus dit model XT910 6
M.arnoldus
@RPCounty ja de 910.6 en 100.6 zijn zwaarder uitgevoerd bij de achter brug zijn trekker waar je super veel mee kunt!
+1
aertspa
Aaah vorige week heb ik erbij gestaan
+11
jcbmaas
Pas op dat je potkrik niet afzakt want dan ligt alles op de grond.
Towaberg
Mooi resultaat 👌
Martinsame
Prachtig trekker
+1
valmet6400power
De damp komt nog uit de pijp 🔥
Saeghershof
Is dit eigenlijk een same? Same motor?
joop-same
@Saeghershof Dit is gewoon helemaal een Same in het groen.
arjanvw
Velgen rood en het is net een Claas...🙊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann XT 910.6 en hebben de trefwoorden hurliman en Hurlimann xt910.6 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!