11 april 2017 foto van een New Holland TM 135 bezig met eggenDe grond was te hard voor de Steketee grondverkruimelaar. Daarom de Kuhn-rotor maar gepakt; die krijgt alles kapot. De getrokken Maxisprint

New Holland TM 135

PieterA
11 april 2017 foto van een New Holland TM 135 bezig met eggen

De grond was te hard voor de Steketee grondverkruimelaar. Daarom de Kuhn-rotor maar gepakt; die krijgt alles kapot. De getrokken Maxisprint kan er ook gewoon achter, maar doet niet veel meer. Hij veegt het nog wat gelijk, maar verwacht niet dat hij met een kilometer of 3 per uur nog veel kluiten kapot slaat. Het ligt wel in 1 keer klaar om bieten te zaaien.

Jammer dat er geen gps op deze trekker zit, want de franse stagiair heeft denk ik in Frankrijk recht leren rijden😜. Voor de rest een prima kerel. Met deze combinatie kan een kind de was doen. Aan het eind gas los, de hef omhoog, draaien, hef omlaag en weer gas geven. Op deze manier leggen we in een paar dagen al het zaailand klaar.

De trekker ombouwen tot driewieler was voor dit perceel niet nodig, daar is de grond te zwaar voor. Maar op de lichtere percelen kwam het natuurlijk wel goed van pas.

Reacties

+3
PieterA
Foto van de andere kant

(klik om te vergroten)

New-Holland TM 135
+3
DANOONTJE POWERR
En een werkgang overslaan ging dus ook met de Franse slag? 😅
+5
Siete
Mooie foto's met ook weer een leuke en duidelijke uitleg erbij. Toch echt wel een meer waarde zo vind ik persoonlijk 😃👍
Deere Hunter
Mooi verhaal dr bij!
RVM
Mooie foto's en mooie spullen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!