Pz trommelschudder folder.Heeft iemand ze hier al eens gezien?. Foto is geplaatst door wolseley op 24-03-2021 om 20:22:18, met 9 reacties.

PZ Folder

wolseley
Pz trommelschudder folder.
Heeft iemand ze hier al eens gezien?

Reacties

draaipiet
Wat bedoel je, de schudder of de folder?
Mooie folder
+2
langeslagdiesel
Dit is nou een keer geen trucage foto op deze folder. Deze schudders konden echt heel agressief schudden. Nog veel agressiever dan een Kemper. De vernieuwer van landbouwmachines hé.
+1
wolseley
@langeslagdiesel hebt uw deze schudders wel eens in het echt gezien?
Ik ben nog nooit 1 tegengekomen hier is het kemper vicon of eureka
+1
langeslagdiesel
@wolseley ja, een man op het dorp had er 1,een kleine 40 jaar terug. Schudde prima. Je moest eerder in toeren terug als het gewas droger werd dan met een Kemper. Des te zwaarder het gewas des te meer kwam de kwaliteit van deze schudder naar boven.
+2
walker1
@langeslagdiesel Trommelschudders zijn ook echt hele goede schudders. Leggen het gras veel luchtiger neer en keren het ook echt in plaat van door elkaar schudden. Zijn vooral door beperkte werkbreedte en dus capaciteit uit de markt geraakt. Wij hebben nog een oude Gustin trommelschudder, soms gebruiken we die nog als we echt mooi droog hooi willen maken. Gaat dan toch maar om hooguit een hectare en eerste paar keer met normale schudder doen, daarna de trommelschudder.
+2
olro 61
Interessante folder, nooit geweten dat PZ ooit trommelschudders heeft gemaakt.
+1
R Velding
Wij gebruiken hem ook altijd nog. Wel het een en ander aangepast. @wolseley heb jij die folder ervan?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
wolseley
@R Velding Goedemiddag jazeker heb ik de folder. Stuur me maar pb dan kan ik wel wat foto's sturen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!