Foto van een John Deere 3720  en Deutz Fahr Agrokid 230. Het lijkt wel een merkenwissel. Gelukkig vallen ze niet te vergelijken.

Onbekend meerdere (diverse merken)

Fast Eddy
Foto van een John Deere 3720 en Deutz Fahr Agrokid 230. Het lijkt wel een merkenwissel. Gelukkig vallen ze niet te vergelijken.

Reacties

wim-same
@Fast Eddy Hoezo, gelukkig, Vertel waarop je ze niet kunt vergelijken.
+2
Fast Eddy
@wim-same

De Deutz is een trekker in het klein terwijl de JD een een grote tuintrekker is. Bij de Deutz is alles mechanisch en bij de JD is wat meer electronisch en het is een hydrostaat.
yoohan
@Fast Eddy
En welke heb je liever? Ik heb vroeger veel met TCE50 gewerkt, ook soort Agrokid (O.a. spitten, klepelmaaien). Ik vond het fijne trekkers qua prijs/kwaliteit. Motortje had ook vechtlust zat met 50 paarden.
wim-same
@yoohan Ho, ho, we praten in SAME termen hé. Dus een Solaris 50 ?
+2
Fast Eddy
@yoohan

Ja dat Mitsubishi motortje loopt mooi. Qua formaat trekker kies ik de Deutz maar ergonomisch kies ik de JD. Voor bepaalde werkzaamheden is een schakelbak wel wenselijk. Maar bij het frezen, egaliseren en zaaien is een hydrostaat echt een must.
joop-same
@Fast Eddy Same heeft de Frutteto serie ook met een cvt bak en Elektronisch gas op de motor.
Fast Eddy
@joop-same

We hebben de Deutz variant 1,5 jaar geleden een week op proef gehad. Dat is een smalspoor. Die zijn net te groot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!