Foto van een John Deere 6810 met structural pm20. Nieuwer model structural overgenomen van een collega pootgoed teler en dubex spuit tankje wat we al hadden in de fronthef gedaan, pomp zit op de pto a

John Deere 6810

dave 7810
Foto van een John Deere 6810 met structural pm20. Nieuwer model structural overgenomen van een collega pootgoed teler en dubex spuit tankje wat we al hadden in de fronthef gedaan, pomp zit op de pto achter en slangen getrokken. Komend seizoen met deze combinatie ons areaal pootgoed planten. Deze foto is van 17 maart, uitzonderlijk weer gehad deze maand met de meeste dagen temperaturen boven het gemiddelde en tot wel 13 graden in de plus. Er is deze winter zeer weinig sneeuw gevallen en het is bijna allemaal al weg gedooid. Wie weet wat april nog voor ons in petto heeft.... het is wel alberta!

Reacties

+1
Al druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw seizoen.mooi setje zo.
mdoornekamp
Is wel een vario neem ik aan.
MaxxuM4ever
@mdoornekamp ik dacht dat de vario nog op de vestiging in Nederland staat. Altijd wat te wensen houden hè anders wordt 5-12 ook zo saai
mdoornekamp
@MaxxuM4ever ok. deze modellen hebben niet heel veel versnellingen voor akkerbouw werk
+1
MaxxuM4ever
@mdoornekamp A t/m E of F x 4 powershift toch en eventueel nog een kruipbak?

Onze maxxums hebben er maar 16 vooruit en dan nog 16 in de kruip
mdoornekamp
@MaxxuM4ever ja deze jd 5 groepen. 16 versnellingen is ook krap
+1
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Volgens mij kun je de schakelpook gewoon zien op de foto inderdaad 😄
+1
dave 7810
@mdoornekamp nee dit is een 20/20 maar wel met kruip. Genoeg versnellingen voor wat wij er mee doen. de 6810 ap zit net in een zee container naar hier.
MaxxuM4ever
@dave 7810 haal je ook nog een kleine Bambi naar Canada of kun je daar niet zoveel mee?
dave 7810
@MaxxuM4ever misschien wel eerst maar de 6810’s daar kunnen we hier alles mee doen. 6310 kan ook nog wel eens best handig zijn!
+1
reinder-mf
Mooi span zo Dave 💪🏻
dave 7810
@reinder-mf Thanks!!
+1
JohnDeere5085
Mooie combi! beste banden ook.
+1
dave 7810
@JohnDeere5085 Dankje! Banden hebben we nieuw gekocht bij deze trekker vorig jaar voordat hij verscheept werd van NL naar hier. 380/105r46 VF en 320/85r36 past er precies om!
+1
catfan55
Mooi span zo Dave! Hier in SK ook vroeg dooi, maar net wat je zegt, eerst april maar eens afwachten 😂
+1
PieterA
Ziet er strak uit👌.
PieterA
Al begonnen met planten?
+2
dave 7810
@PieterA Nee nog niet Pieter, we zijn nog volop aan het afleveren maar dat loopt al aardig op zijn eind we krijgen al mooi wat ruimte in de schuur. Ik denk dat we eind vd week/ begin volgende week beginnen met kunstmest strooien en in de loop van volgende week misschien beginnen te planten. Planning en het weer loopt toch altijd weer anders als dat je wilt haha!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!