Vandaag de 6270 onder handen gehad. Lekte olie bij de achterbrug en als het goed is is dat nu over. Foto is geplaatst door wilbertkw op 27-03-2021 om 20:00:41, met 6 reacties.

Massey Ferguson 6270

wilbertkw
Vandaag de 6270 onder handen gehad. Lekte olie bij de achterbrug en als het goed is is dat nu over

Reacties

Mooie Massey Ferguson.
+1
joozt
Gisteren even bewonderd, mooie trekker inderdaad! En voor het 'schuurtje' waar ie in staat hoeven jullie je ook niet te schamen!
wilbertkw
@joozt trekker heb ik ook schik mee😏 kwam ik toevallig tegen. Misschien zodadelijk nog gebruiken met hooi halen maar denk niet dat deze nodig is. En voor de schuur schaam ik mij zekers niet. Maar die is ook niet van mij😔 maar is wel wat anders dan toen jullie voor de ploeg kwamen kijken 😎
joozt
@wilbertkw Haha nee dat begrijp ik, maar je bent er wel geregeld te vinden toch? Nou inderdaad, daar herkende ik het niet meer van! De nieuwe beregeningshaspel ook nog even bekeken, imposant apparaat!
+1
wilbertkw
@joozt vanavond ruim 200 baaltjes weggewerkt daar hadden we deze trekker niet bij nodig😔haspel is inderdaad een mooie machine enerzijds zou ik hem graag eens in werk zien maar we hebben hem niet voor niets op klossen gezet zodat hij achter in de hoek kan blijven staan😏 ik ben daar inderdaad vaak mag graag een beetje sleutelen en dat kan daar mooi in de schuur🙂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!