Foto van een International 824.Het eindresultaat van de hefinrichting.Is redelijk goed gelukt al zeg ik het zelf 😂😂

International 824

belske
Foto van een International 824.
Het eindresultaat van de hefinrichting.
Is redelijk goed gelukt al zeg ik het zelf 😂😂

Reacties

+5
Ziet er netjes uit, maar zoals eerder gezegd als de bevestiging van de stabilisatie en de hefas niet in lijn zitten gaat het nooit goed werken. in het ergste geval knapt er zelfs een stuk uit de astrompet.
Corne S
@jasper john deere

Ik ben het met je eens. Ziet er inderdaad netjes uit, maar zal er voorzichtig mee zijn. Misschien moet je even op zoek naar de steunen van een 44 serie? Geen idee of deze passen, maar zijn wel hetzelfde idee
roscho
@jasper john deere Er zal niet zo snel een stuk uit de achterbrug knappen als alle bouten goed vast zitten, maar klemt je heffing zich zo muurvast dat je deze bijna niet meer los krijgt (praktijkervaring 😞 ). Mocht ergens een bout los zitten, zodat de andere de kracht moeten opvangen, dan zou er inderdaad een stuk uit de achterbrug kunnen knappen.
@roscho Ik verwacht het ook niet als eerste, ik weet ook niet precies hoe het in elkaar zit bij een International. Wat ik er meer mee bedoelde is dat er vreemde krachten kunnen ontstaan als je nu de stabilisatie vast zet en de hef gaat gebruiken.
+1
roscho
Quote Reactie van @jasper john deere:
vreemde krachten kunnen ontstaan als je nu de stabilisatie vast zet en de hef gaat gebruiken.

Wij hebben dit meegemaakt toen we van de hef een soort oppikhaak maakten. Die moest goed gestabiliseerd worden, anders zwabbert de wagen erachter. Helaas zat de stabilisatie daar ook niet in lijn met de heflatten. 't Was toevallig wel een International, een 844S.
+2
Hannesman
@jasper john deere als de as lijn niet klopt ga je heel snel uitvinden wat de zwakste schakel is al je de hef optrekt. Misschien zoals deze keerl het maakt een idee?
+1
@Hannesman Kijk 1 filmpje maakt het vaak duidelijker dan vele woorden👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!