Foto van een Eicher KönigstigerLinkse astrompet lek. Foto is geplaatst door manus op 31-03-2021 om 21:22:55, met 11 reacties.

Eicher Königstiger

manus
Foto van een Eicher Königstiger

Linkse astrompet lek

Reacties

+1
draaipiet
Jammer maar een mooie klus
manus
@draaipiet

Kering lek en komt op de remmen, dus alleen rechtse rem werkt
+2
draaipiet
Dat krijg je er van als je zo hard aan die boot moet trekken 🤣💪
+1
wim-same
Ouderdom van de keerringen. Krijgen ze allemaal. bij mijn Buffalo 120 is één van deze keerringen ook al lek. gelijk allebei vervangen.
manus
@wim-same

Is 2016 helemaal uit elkaar geweest De achterbrug dus is geen ouderdom Wim
+1
wim-same
@manus Nee, maar wel ingesleten. De Same Drago van @a3vandiejen hebben we ook al een paar keer open gehad. Probeer een nieuw plekje voor de keerring te zoeken, desnoods een iets smallere maat.
manus
@wim-same

Hoe bedoel je, 🤷‍♂️
+3
wilbertkw
@manus de as slijt langzaam in waar de afdichting op de as drukt. Als de keerring dan iets verder of minder ver op de as monteert zal deze weer afdichtingen doordat de as daar weer de volle diameter heeft. En (in combinatie met) een keerring die hoger of minder hoog is krijg je ook al een andere plek waar deze op de as moet afdichten
+2
wim-same
@manus Nieuw plekje, net naast de slijt plek van de oude keerring, of net als wat Arnold schrijft, een Speedy Sleve gebruiken.
+4
arnold-arentze
@wim-same Speedy sleve monteren over de groef is ook goede oplossing als er te weinig ruimte is. Er zijn ook ervaren monteurs die het veertje in de keering iets inkorten dat deze iets strakker word.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Königstiger ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!