Foto van een John Deere 6830 Premium. Foto is geplaatst door joozt op 31-03-2021 om 22:05:34, met 11 reacties.

John Deere 6830 Premium

joozt
Foto van een John Deere 6830 Premium

Reacties

JD 6110
Blijft die peilbuis schoon bij jullie? Hier zit die vol aanslag en krijgen hem niet schoon. Schoon spuiten helpt niet en na 1 tank mest is het gebeurd 😜 gelukkig de wijzer nog 👌
joozt
@JD 6110 ja met die dunne varkensmest gaat het prima. Kan me voorstellen dat het met dikke koeienmest idd niet fijn werkt.
JD 6110
@joozt met zure varkens mest Word onze peil buis met elke vracht schoner van binnen 😂 maar grote deel is Rundvee mest
joozt
@JD 6110 haha dat zal wel ja. Zit die peilbuis op de transporttank? Vacuümpomp?
JD 6110
@joozt ja op de USA 30m3 vacuüm en centrifugaal pomp
joozt
@JD 6110 hoe gaat dat bij varkensmest? Heb je dan last van schuim?
JD 6110
@joozt ja schuimt wel. Drukt anders door de ontluchtings slang aan de zuig arm er weer uit. Met pompen met de zuig arm dan blaas je de schuim gewoon de put weer in.
joozt
@JD 6110 ah dat is wel handig om er aan te hebben ja! Wij zitten een beetje te kijken met het pompen bij de drieasser. De turbovuller lijkt de mest zo dol te maken dat er flink schuim op komt. Al bij 3/4 vol schiet de bal er voor en wil ie niet voller. Ook als je pompt zonder turbovuller ontstaat er nog steeds veel schuim in de tank.
mdoornekamp
Dikke tank achter Johnny
joozt
@mdoornekamp hij moet er ook behoorlijk voor werken maar loopt er prima achter!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!