Foto van een Fendt 415 met Treffler TGA en Lemken rotoreg en een Fendt 818 met Ovlac 9 schaar ecoploeg.

Fendt Meerdere

Ritchie
Foto van een Fendt 415 met Treffler TGA en Lemken rotoreg en een Fendt 818 met Ovlac 9 schaar ecoploeg.

Reacties

+1
stannetje96
Schuif je de rijpaden nu ook 40cm op? 🙂
Ritchie
@stannetje96

Hoezo? 9 keer 35 cm is 3.15 😄
stannetje96
@Ritchie omdat je bereden grond nu 35cm meer naar links ligt 😜
Ritchie
@stannetje96

Haha scherp! Nee vooralsnog niet dat ik weet, er heeft vanaf augustus een groenbemester gestaan dus het rijpad is ook wel doorworteld. De PPO heeft geloof ik een rijpadenploeg, maar ik heb hier nog nooit iets over rijpaden verleggen gehoord.

Maar dit komt morgen wel ff aan bod hoor hahaha.
stannetje96
@Ritchie haha Jaa gooi het maar eens op!
Loeideutz
Dit is een ecoploeg, als ik het goed heb. Ploegdiepte 12-15 cm of zoiets. Het rijpaden-systeem is, als ik het altijd goed begrepen heb, meer gebaseerd op de verdicht ondergrond. Daar waar je met je normale grondbewerking niet komt. Die ondergrond wordt niet verlegd. Het kan natuurlijk wel nog wat effect hebben op je bouwvoor waarvan je dus een 30 centimeter verplaatst. Kan misschien invloed hebben op de bemestingstoestand of zo. Zomaar wat gefilosofeer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!