VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=HnBpsvyVLmgAardappels poten in Kootwijk met een Fendt 724 Vario Nature Green en een Miedema CP 42 pootmachine van Akkerbouwbedrijf V.O.F. Gebroeders Hardeman uit

Fendt 724

VIDEO:

Aardappels poten in Kootwijk met een Fendt 724 Vario Nature Green en een Miedema CP 42 pootmachine van Akkerbouwbedrijf V.O.F. Gebroeders Hardeman uit Harskamp. Tegelijkertijd werd er gefreesd en geploegd met een Fendt 718 Vario met een Kuhn frees aan de voorkant en een achtscharige Ovlac Eco-Plus onland ploeg met Vorendrukker (Koeckhoven.net). Ook werd er mest gestrooid met een Fendt 716 Vario met een Bergmann TSW 3140 meststrooier.

Reacties

+1
poech prut
Mooi materieel in een mooie omgeving
a3vandiejen
Mooie foto.
Damy Schneider
Mooi lekker dikke bandjes ik wou der wel bij staan maar kan niet😝

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!