Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6830 Premium.. Geplaatst door joozt op 04-04-2021 om 09:09:40, met 4 reacties.

John Deere 6830 Premium

Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6830 Premium.

Reacties

JiGo
Zijn die lampjes in het dak naderhand erop gezet? Had deze trekker de stekkers al of zelf aangesloten? Ik wil ze ook graag 😄
+1
JD 6110
@JiGo dit is een optie. En in dit geval er zelf opgezet. Volgens mij liggen daar geen stekkers voor en ga je hem aftakken van je stadslicht.
+1
joozt
@JiGo zoals @JD 6110 inderdaad al zegt is dit er naderhand opgemaakt. Ik geloof dat de voeding van de knipperlichten al op het dak liggen. De gewone verlichting heb ik afgetakt van de stadslichten voor. Normaal worden deze lampen alleen voor knipperlicht gebruikt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!