Foto van een John Deere 6195RHet is weer droog (genoeg) op het bouwland.. Foto is geplaatst door GoVario op 04-04-2021 om 12:12:14, met 9 reacties.

John Deere 6195R

GoVario
Foto van een John Deere 6195R

Het is weer droog (genoeg) op het bouwland.

Reacties

GROENEDEERE
Gaat dat mooi met pelikaan bak aan de kraan?
GoVario
@GROENEDEERE

Jazeker, dat gaat fantastisch. Er is niets mooiers dan mest laden met deze bak. Het is niet echt een 'officiële' pelikaan bak. Beetje eigenbouw maar het idee is er wel naar. Bevalt ons super!
oanejorrit12
@GROENEDEERE Werkt perfect, alleen oppassen dat je de klem niet krom druk 😛

(klik om te vergroten)

joozt
Dit cabinedak van de R een bewuste keuze geweest? Zie je niet zo vaak op een trekker zonder voorlader!
GoVario
@joozt

Bij de andere (eerste) 6R is er ook al voor dit dak gekozen, en om dezelfde lijn er een beetje bij in te houden is er bij deze ook voor gekozen. De redenen zou ik zo niet echt weten, grote plus was wel de ruitenwisser die nu veel minder in het zicht zit. En ook een beetje smaak van de chauffeur op de andere 6R, vind dit persoonlijk ook niet zeker niet misstaan.
joozt
@GoVario ah mooi! Staat zeker niet verkeerd en ook wel mooi om het een beetje anders dan de rest te hebben. Heb je nu ook een groot dakraam?
GoVario
@joozt

Ja hier zit naast het kleine dakraam wat open kan ook een groot dakraam in. Heb ik bijna nooit los, 's avonds nog wel eens maar als je het gordijntje dicht doet wordt het wel erg warm in de cabine als het buiten ook warm is. Geeft wel veel gevoel van ruimte.
joozt
@GoVario dat kan ik me voorstellen ja! Vind ik met auto’s die zo’n glazen dak hebben ook altijd!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6195R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!