VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=n6hNSnHm510Egaliseren met een zwarte Fendt 820 Vario en een Bos kilverbak in Terschuur door loonbedrijf Pleizier & Timmer uit Nijkerk met Wart van Ravenhorst ach

Fendt 820

VIDEO:

Egaliseren met een zwarte Fendt 820 Vario en een Bos kilverbak in Terschuur door loonbedrijf Pleizier & Timmer uit Nijkerk met Wart van Ravenhorst achter het stuur.

Reacties

a3vandiejen
Mooie trekker en foto.
+3
Fendt926Driver
En ik denk ook @wart zijn eigen trekker
MaxxuM4ever
Wat is het idee achter dit kilveren? Het land egaal aandrukken en kleine oneffenheden weg poetsen? Ik zie namelijk geen laser om afschot te kunnen meten, dat is hier op de klei gebruikelijk, om de percelen “rond” te leggen zodat het water eraf kan lopen.
+1
wart
@MaxxuM4ever Op de meeste percelen hier in omgeving is geen doen om iets met laser op afschot te leggen. Veel bomen om percelen waardoor je niet lager kan langs sloten of geen sloten enz. Doel is wel rond leggen en vlak/beter bewerkbaar maken van perceel op het oog.
+1
Siete
@MaxxuM4ever
Kilveren zonder laser of GPS is nog steeds mogelijk hoor. Hangt idd erg van de buurt/ omgeving en dus omstandigheden af of het wel of geen gemeengoed is.
+1
Andre150
@MaxxuM4ever je ziet hier in de buurt ook bijna nooit iemand met een laser werken. Percelen zijn vaak veel te grillig daarvoor
+1
JD 6110
Zou iedereen moeten doen bij het inzaaien voor een weide voor langere tijd. Mooi vlak, mooi gang houden met bewerkingen en minder zand los trekken met schudden door on effenheden
wart
@JD 6110 Gebeurd hier zo goed als standaard wel, als land geploegd ligt moet je wel vanwege de ploegvoren
+2
Wilco vd Kuilen
@wart mooie foto's en video! Vakwerk jullie komen zonder laser ook een heel eind!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!