Laatste loodjes en de trekker is klaar voor de keuring. Schakelaar die het koppelingspedaal vervangt voor het starten en afschermplaat over de pedalen zodat er geen voeten onderkunnen.

Fendt 714

Saeghershof
Laatste loodjes en de trekker is klaar voor de keuring. Schakelaar die het koppelingspedaal vervangt voor het starten en afschermplaat over de pedalen zodat er geen voeten onderkunnen.

Reacties

Fendt926Driver
Waarom de schakelaar die de koppeling bedient zo ver weg van de bestuurder?
Moet natuurlijk een 2 hands bediening zijn voor de veiligheid..
Maar je bedient hiermee de startbeveiliging en niet de koppeling neem ik toch aan?
J asper
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
2 hands bediening zijn

Is het toch al, deze knop en de sleutel
Fendt926Driver
@J asper klopt dat schrijf ik ook.
Zat er eerst aan te denken dat je bij andere merken de koppeling ook soms op de versnellingspook kunt bedienen.
Maar dat heeft bij fendt minder nut als beveiliging omdat startslot ook al rechts zit.
En je moet toch ietwat voorover om rechts naast het dashbord te starten (of zit hier de startsleutel in de rechter b stijl??) Dan zit je al wat voorover en kun je dus de knop ook wel indrukken
+1
huub
@Fendt926Driver deze modellen hebben de sleutel aan de stuurkolom.
+1
Saeghershof
@Fendt926Driver deze is inderdaad voor het starten alleen. Contact zit aan de andere kant van het stuur. Ik heb de schakelaar daar gezet omdat het dicht bij het onderbreekcontact is. Heb het akkoord van de chauffeurs. En gedeeltelijk ook wegens tijdsgebrek. Dinsdag komen ze alles keuring wat we van veranderingen hebben gedaan aan de fendt en ahlmann.
Fendt926Driver
@Saeghershof de ahlmann en de fendt zijn dus de belangrijkste machines die hij nog kan gaan gebruiken.
Hoe gaat hij in beide machines in de kabine komen?
+1
Saeghershof
@Fendt926Driver voorlopig steken we hem met de heftruck in de cabine. Maar op de ahlmann en de fendt komt een lift waardoor hij alleen in en uit kan. Voor de lift op de ahlmann werken we met een lier. Voor op de fendt met een paralelogram. Er ligt al veel klaar. Het is nog een questie van tijd. Maar dit is voor de keuring niet van belang.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!