Foto van een Massey Ferguson 35 met Kverneland Hydrein ploeg. Mooi dagje geoefend.. Geplaatst door Wilco vd Kuilen op 10-04-2021 om 19:41:04, met 5 reacties.

Massey Ferguson 35

Foto van een Massey Ferguson 35 met Kverneland Hydrein ploeg. Mooi dagje geoefend.

GEA Melkrobot 2015 2 box

Uit bedrijfsbeëindiging aangeboden Zeer nette melkrobot incl ca. 100 transponders

Advertentie
Bezoek website

Reacties

wilbertkw
Is dat een vergrendeling op de topstang? Zodat je met afstellen de topstang altijd snel en goed kunt blokkeren?
Wilco vd Kuilen
@wilbertkw er zit een pal in, zodat je bij het inzetten de ploeg sneller de grond in laat zakken, tijdens het ploegen houdt hij de topstang op de juiste afstand. Bij het uitheffen schuift hij weer iets uit zodat de scharen gelijkmatig de grond uit komen.
wilbertkw
@Wilco vd Kuilen dat is wel mooi werk. Omdat de contramoer los was dacht ik dat het misschien een snelvergrendeling was. Maar dit is nog beter 😉👌
Wilco vd Kuilen
@wilbertkw ja het werkt heel mooi! Voor ander werk is de topstang niet geschikt..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden ploegen , kverneland en Hydrein geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!